Навигация
Кошница

Nutriversum PWO Zero Caffeine Stim-Free Pre-Workout Powder Малина 280 гр. 20 Дози

Nutriversum PWO Zero Caffeine Stim-Free Pre-Workout Powder Малина 280 гр. 20 Дози
Безплатна
Доставка
Nutriversum PWO Zero Caffeine Stim-Free Pre-Workout Powder Малина 280 гр. 20 Дози
  59,95 лв.
  Купи
  Имате ли нужда от допълнителна мотивация?

  PWO ZERO CAFFEINE е комплексна предтренировъчна формула; която за разлика от повечето предтренировъчни продукти не съдържа кофеин. Тъй като не съдържа стимуланти; можете лесно да бъде използван преди тренировки в късните часове; не е нужно да се притеснявате; че няма да можете да спите през нощта.

  Можете да го използвате; ако имате по-голямо наднормено тегло или имате високо кръвно налягане; тъй като продуктът няма ефект върху сърдечната честота или кръвното налягане.

  Можете да го използвате; ако просто искате да избегнете пиенето на кофеин; но не искате да се отказвате от мотивацията; която формулата преди тренировка може да предложи.

  Да не си приел кофеин означава да си по-малко ефективен?...НЕ! За много от нас кофеинът е задължителен; но косвено до известна степен; кофеинът затруднява концентрацията. Ако не се нуждаете от ефекта на кофеина за намаляване на умората; а просто имате нужда от повече мотивация и концентрация; PWO ZERO CAFEEINE е продукт за вас; тъй като има куп други съставки; които МОГАТ да ви дадат тласъка; от който се нуждаете по време на вашите тренировки.

  Активни съставки:

  Бета аланин и Цитрулин малат - Могат да забавят образуването на млечна киселина; като по този начин поддържат вашата издръжливост.

  Комплекс ААКГ - Може да увеличи напомпването на мускулите и васкуларността; както и доставката на кръв; кислород и хранителни вещества към работещите мускули по време на тренировка

  Kомплекс от BCAA; Ацетил Л-карнитин и Л-карнитин тартарат - Могат да помогнат на тялото ви да изгаря повече мазнини по време на тренировка без загуба на мускули!


  Подходящ за хора; които:

       избягват кофеина
       тренират в късните часове
       са с наднормено тегло и/или имат високо кръвно налягане
       търсят поддържаща формула преди тренировка
       имат нужда от допълнителна мотивация
       изпитват неудобни странични ефекти от други предтренировъчни продукти

  Начин на употреба:

  Смесете една порция (14 г) в 250 мл студена вода; разбийте с шейкър и я изпийте 30 минути преди тренировка.