Навигация
Кошница

Nutriversum Pan Pizza Protein Pizza Mixture Oregano Basil 500 гр. 10 Дози

Nutriversum Pan Pizza Protein Pizza Mixture Oregano Basil 500 гр. 10 Дози
Nutriversum Pan Pizza Protein Pizza Mixture Oregano Basil 500 гр. 10 Дози
  22,95 лв.
  Купи
  Здравословният начин на живот е наистина сложна задача; която изисква правилната комбинация от десетки усилия. Едно е сигурно: здравословното хранене е в основата на всичко.

  Спазването на правилната диета обаче идва с откази; а цената; която плащате за нискокалоричен прием и ценни хранителни вещества; може да бъде пица; изядена без вина.
  Но не и ако зависи от нас!

  Разбрахме; че редица здравословни храни с високо съдържание на протеини не могат да бъдат изчерпани с селекция от сладки на вкус десерти; торти; палачинки или протеинови филийки. Създадохме Protein Pan Pizza; с която можете не само да се поглезите; като консумирате божествена пица; но и да Ви подкрепите в постигането на целите си!
  Разбира се; една просто вкусна; лесна за приготвяне пица не ни беше достатъчна. Продуктът е проектиран така; че съставките да доставят на тялото ценни хранителни вещества; в светлината на това

  Използва се по-голямата част от брашното от елда; което е безглутеново брашно с нисък гликемичен индекс; богато на микроелементи.
  Подобрихме протеиновото съдържание на тестото с изолат от грахов протеин; който не разваля вкуса на продукта в сравнение с други източници на растителен протеин.
  Към сместа се добавя и яйчен белтък; който представлява най-високата биологична стойност сред естествените източници на протеин.

  На кого го препоръчваме?
  За теб; ако

       търсите добавка с високо съдържание на протеин; за да допълвате диетата си на дневна база;
       обичате солени вкусове; но диетата също е важна за вас;
       чувствителни сте към лактоза и търсите храна за фитнес; която определено не е неудобство;
       или просто обичате пица и искате да се поглезите с необичаен деликатес!