Навигация
Кошница

Nutriversum Oatmeal Pro Pure Банан 600 гр. 20 Дози

Nutriversum Oatmeal Pro Pure Банан 600 гр. 20 Дози
Очаква доставка
Nutriversum Oatmeal Pro Pure Банан 600 гр. 20 Дози
  23,95 лв.
  Класическа храна в нова форма!

  Ако се опитвате да следвате здравословен начин на живот; със сигурност вече сте срещали овеса; като едно от най-здравословните хранителни вещества; които можете да консумирате; за да осигурите енергия за тялото си.

  Oatmeal Pro Pure има толкова много полезни ефекти; че би било трудно да се изброят; но един от най-важните е невероятно ниският гликемичен индекс. Благодарение на това той може да осигури на тялото ни енергия за много дълго време без да вдига високо нивата на инсулина. Високото съдържание на фибри; не само подпомага здравословното храносмилане; но още повече забавя усвояването на въглехидратите; което може да бъде много полезно по време на хранителен режим за изгаряне на мазнини.

  Oatmeal Pro Pure има едно от най-високите количества протеиново съдържание сред зърнените храни; а съдържанието на минерали и витамини също е изключително добро.

  В допълнение към факта колко много начини може да се използва овесът; той може да бъде и превъзходна хранителна добавка за тези; които се борят с набавянето на основните хранителни вещества; необходими за здравословното функциониране на тялото.
  За тази цел създадохме Oatmeal Pro; който; за разлика от обикновения овес; може да се използва по удобен; лесен за приготвяне; водоразтворим начин и да осигури всички полезни хранителни вещества; които предлага.

  Освен това; разбира се; можете да приготвите и здравословни ястия от него; като овесени палачинки или дори бисквитки; без да се притеснявате за вкусовете; тъй като Oatmeal Pro Pure се предлага в два завладяващи вкуса - банан и шоколад-пралина.

  Подходящ за хора; които:

       спазват хранителен режим за изгаряне на мазнини
       търсят заместител на хранене; който се справя с глада и дава енергия за дълго време с ниски калории
       искат да покачат килограми; но е непосилно да изядат необходимото за това      количество въглехидрати
       могат да използват такъв продукт за приготвяне на здравословни ястия
       искат да изпитат всички ползи за здравето на овеса

  Начин на употреба:

  Смесете една порция (30 г) Oatmeal Pro в 250 мл студена вода или можете да го използвате за приготвяне на здравословни храни според вашия вкус!