Навигация
Кошница

Nutriversum Natural Thyroid Support Formula 120 капсули, 60 Дози

Nutriversum Natural Thyroid Support Formula 120 капсули, 60 Дози
Nutriversum Natural Thyroid Support Formula 120 капсули, 60 Дози
  29,95 лв.
  Купи
  WSHAPE - Thyroid е сложна; модерна формула; която подпомага нормалното функциониране на щитовидната жлеза със 7 внимателно подбрани активни съставки.

  Продуктът съдържа достатъчно количество йод и селен; като към гамата от минерали са добавени редица минерали. За да направим продукта още по-подходящ за тези с типични симптоми на хипотиреоидизъм или хипертиреоидизъм; ние добавихме някои други съставки; които вече са добре познати в диетичното спортно хранене и контрол на теглото; като CLA; L-тирозин; хитозан и екстракт от ашваганда.

       Селенът допринася за нормалното функциониране на имунната система; защитата на клетките от оксидативен стрес; нормалното функциониране на щитовидната жлеза; поддържането на нормалното състояние на ноктите и поддържането на нормалното състояние на косата.
       Йодът допринася за поддържането на нормалното умствено функциониране; нормалното функциониране на нервната система; нормалното производство на хормони на щитовидната жлеза и нормалното функциониране на щитовидната жлеза и участва в нормалните метаболитни процеси; произвеждащи енергия.

  На кого го препоръчваме?

  За теб; ако

       търсите продук; съдържащ йод и селен за медицински показания;
       търсите прдукт; който също така подпомага нормалното функциониране на щитовидната жлеза и може да ви помогне с вашите хранителни цели.
  Опитайте и вие!

  Как да консумираме?

  Вземете една порция (2 капсули) с много течности; за да придружите първото и последното хранене.