Навигация
Кошница

Nutriversum MultiVitamin Liquid Sugar Free Портокал 500 мл, 20 Дози

Nutriversum MultiVitamin Liquid Sugar Free Портокал 500 мл, 20 Дози
Очаква доставка
Nutriversum MultiVitamin Liquid Sugar Free Портокал 500 мл, 20 Дози
  21,95 лв.
  Ежедневен мултивитамин с 13 вида витамини и 5 минерала от естествени източници в течна форма!

  Всички знаем; че за здравословното функциониране на тялото ни витамините са също толкова важни; колкото и макронутриентите. Без достатъчен прием на витамини; независимо колко тренираме и колко добре е нашата диета; развитието ни и прогресът ни няма да са оптимални.

  И това е само по-маловажният фактор; защото без достатъчен прием на витамини е застрашено не само нашето развитие; но и нашето здраве; тъй като достатъчен прием на витамини е задължителен от основната обмяна на веществата до поддържането на силата на имунната система. Тъй като лесно достъпните храни са много далеч от качествените храни; които можехме да получим преди десетилетия; разбираемо е защо ниският прием на витамини е станал нормален – затова добрата мултивитаминова добавка не само е препоръчителна; но определено е необходима.

  Въпреки това; много от нас се борят с консумацията на тези добавки; тъй като те са доста големи и трудни за преглъщане на таблетки или капсули. Това може да бъде особено голям проблем сред децата; тъй като за тях подходящото снабдяване с витамини е от съществено значение.

  В светлината на това създадохме Multivitamin Liquid; който може да осигури основните количества витамини по удобен; лесен за преглъщане и вкусен начин!

  Основни характеристики:

       13 витамина
       високо съдържание на витамин В
       лесна за преглъщане; овкусена; течна форма

  Подходящ за хора; които:

       знаят колко важни са витамините; но не харесват капсули или таблетки
       искат да увеличите максимално производителността си
       искат да подкрепят своето здраве или това на децата си

  Опитайте го и се уверете сами!

  Начин на употреба:

  Консумирайте по една капачка (12;5мл) Multivitamin Liquid с първото и последното си хранене; разтворена във вода или в оригиналния си вид!
  При деца се препоръчва само сутрешният прием!