Навигация
Кошница

Nutriversum Magic Shape Anti-Cellulite Cream 200 мл

Nutriversum Magic Shape Anti-Cellulite Cream 200 мл
Очаква доставка
Nutriversum Magic Shape Anti-Cellulite Cream 200 мл
  19,95 лв.
  Magic Shape е силно активен крем против целулит за локално лечение; особено за дами!

  С течение на времето кожата ви е подложена на постоянни изпитания; дори ако полагате максимални грижи; за да се предпазите от различни влияния. От естествените; хормонални промени в тялото ви; до по-голяма степен на колебание на теглото; до периода по време на и след бременността; най-големият; често подценяван орган на тялото играе голяма роля - кожата.

  Образуването на целулит е напълно естествен; но неприятен процес. Целулитът всъщност е изпъкнала мастна тъкан; която се появява под горните слоеве на епидермиса; в която влакната; намиращи се на някои места; дърпат кожата към по-дълбоките слоеве; създавайки повърхност на кожата; която е външна спрямо повърхността на портокала и подобна на допир.

  Тъй като в повечето случаи тялото не изгаря излишните мазнини от тези критични зони за първи път в диетата; редовните упражнения са добър подход; но не непременно цялостно решение на проблема.

  Съставките в Magic Shape включват съвременни активни съставки като масло от ший; екстракт от чаени листа; маслини; авокадо и кокосово и палмово масло.

  Подходящ за хора; които:

       не са доволни от вида на кожата си
       не правят компромиси по отношение на съвършенството на тялото си
       искат да подкрепите вида на кожата си със супер-активен продукт; съдържащ съвременни активни съставки.

  Начин на употреба:

  Нанесете обилно количество крем върху най-критичните зони (обикновено задните части; бедрата; прасците) и масажирайте кожата с кръгови движения.
  Използвайте два пъти на ден за най-добър ефект.