Навигация
Кошница

Nutriversum Lactase Enzyme 60 Таблетки, 60 Дози

Nutriversum Lactase Enzyme 60 Таблетки, 60 Дози
Очаква доставка
Nutriversum Lactase Enzyme 60 Таблетки, 60 Дози
  25,95 лв.
  Високо съдържание на лактаза под формата на малки таблетки!

  Lactase Enzyme съдържа 5000 FCCU лактаза във всяка порция (1 таблетка)!

  За много от нас млечната захар е трудно смилаема; освен това в днешно време това е все по-често срещано състояние. Непоносимостта към лактозата е просто липсата на смилащ ензим; тъй като за обработка на млечната захар се нуждаем от ензим; наречен лактаза. Но истината е; че нашите тела произвеждат лактаза за известно време; след което обикновено телата ни намаляват производството на ензима или дори напълно го спират - това е причината непоносимост към лактоза да има различни нива.

  Добрата новина е; че неудобните последици от това състояние (като дискомфорт при храносмилане; диария) могат да бъдат избегнати чрез пероралната консумация на този ензим също толкова ефективно; колкото е произведен от самите нас.

  Млечните продукти „без лактоза“ работят много подобно; тъй като повечето от тях не са без лактоза; но съдържат добавения ензим лактаза; който е необходим за смилането на млечната захар в тях.

  С Lactase Enzyme от сега нататък можете отново да се насладите на вкуса на млечните продукти без нежелани последствия; тъй като само една таблетка е достатъчна за усвояване на около 20-25g млечна захар - което се равнява на около 400ml мляко.

  Походящ за хора; които:

       имат непоносимост към лактоза
       изпитват дискомфорт всеки път; когато се хранят с по-голямо количество млечен продукт.

  Опитайте го и се уверете сами!

  Начин на употреба:

  Приемайте една порция (една таблетка) преди всяко хранене; съдържащо мляко или млечен продукт. Не е проблем да приемате повече от една на ден!