Навигация
Кошница

Nutriversum Enzyme And Fibre Blend 120 капсули, 60 Дози

Nutriversum Enzyme And Fibre Blend 120 капсули, 60 Дози
Очаква доставка
Nutriversum Enzyme And Fibre Blend 120 капсули, 60 Дози
  27,95 лв.
  Комплекс с високо съдържание на фибри и храносмилателни ензими

  В забързания свят; в който живеем здравословното хранене се превърна в трудно постижимо действие; а винаги наличните бързи храни присъстват все повече в ежедневието. Този начин на живот оказва голям натиск върху храносмилателната ни система; тъй като е много по-трудно да извлечем ценни макронутриенти от нездравословната храна.

  За да се борим срещу тази ситуация; създадохме Enzyme And Fibre Blend. Продуктът съдържа голямо количество храносмилателен ензимен комплекс; 1080 μg във всяка порция; който е изграден от трите храносмилателни ензима; които вече са се доказали в нашите протеинови продукти: папаин; бромелаин и лактаза.

  Бромелаинът и папаинът не само имат страхотен ефект върху общото храносмилане; но комбинацията от двете помага на тялото ви да извлече максималните аминокиселини дори от протеинови добавки – така че можете да изведете развитието си или дори диетата си на съвсем ново ниво.

  Лактазата може да се произвежда от нашите тела; но най-вече само когато наистина се нуждаем от нея; при прием мляко. Повечето от хората обаче; напълно спират да произвеждат този ензим и затова доста хора имат непоносимост към лактоза. За щастие продуктът може да даде идеално решение за консумация на всякаква храна; съдържаща мляко или лактоза; тъй като консумацията на една порция точно преди хранене може да предотврати неприятните странични ефекти!

  За да дадем най-доброто; ние дори допълнихме продукта с 1765mg комплекс от овесени; пшенични трици; ябълка; бамбук и портокалови влакна – които ще подпомогнат здравословното храносмилане без никакви неудобства.

  Основни характеристики:

       1080 μg храносмилателен ензимен комплекс
       3 вида храносмилателни ензими – папаин; бромелаин; лактаза
       добавено съдържание на фибри от 5 вида висококачествени влакна

  Подходящ за хора; които:

       искат да получат максимално количество аминокиселини от хранителните вещества; които консумират
       имат непоносимост към лактоза
       редовно изпитватхраносмилателни неудобства
       имат хранителни навици; които не съдържат достатъчно фибри
       искат да опитате нещо ново; за да подкрепят здравословното функциониране на тялото си!

  Опитайте и се уверете сами!


  Начин на употреба:

  Консумирайте 2x2 капсули преди две от най-големите си хранения или две капсули по всяко време; когато ви предстои да ядете храна с високо съдържание на лактоза.

  Ако искате да подобрите качеството на вашите хранителни добавки с ензими и фибри; можете да разглобите капсулите и да добавете съдържанието към вашия шейк!