Навигация
Кошница

Nutriversum Enzyme And Fibre Blend 120 капсули, 60 Дози

Nutriversum Enzyme And Fibre Blend 120 капсули, 60 Дози
-10 % Очаква доставка
Nutriversum Enzyme And Fibre Blend 120 капсули, 60 Дози
  25,16 лв.
  27,95 лв.
  Комплекс с високо съдържание на фибри и храносмилателни ензими

  В забързания свят; в който живеем здравословното хранене се превърна в трудно постижимо действие; а винаги наличните бързи храни присъстват все повече в ежедневието. Този начин на живот оказва голям натиск върху храносмилателната ни система; тъй като е много по-трудно да извлечем ценни макронутриенти от нездравословната храна.

  За да се борим срещу тази ситуация; създадохме Enzyme And Fibre Blend. Продуктът съдържа голямо количество храносмилателен ензимен комплекс; 1080 μg във всяка порция; който е изграден от трите храносмилателни ензима; които вече са се доказали в нашите протеинови продукти: папаин; бромелаин и лактаза.

  Бромелаинът и папаинът не само имат страхотен ефект върху общото храносмилане; но комбинацията от двете помага на тялото ви да извлече максималните аминокиселини дори от протеинови добавки – така че можете да изведете развитието си или дори диетата си на съвсем ново ниво.

  Лактазата може да се произвежда от нашите тела; но най-вече само когато наистина се нуждаем от нея; при прием мляко. Повечето от хората обаче; напълно спират да произвеждат този ензим и затова доста хора имат непоносимост към лактоза. За щастие продуктът може да даде идеално решение за консумация на всякаква храна; съдържаща мляко или лактоза; тъй като консумацията на една порция точно преди хранене може да предотврати неприятните странични ефекти!

  За да дадем най-доброто; ние дори допълнихме продукта с 1765mg комплекс от овесени; пшенични трици; ябълка; бамбук и портокалови влакна – които ще подпомогнат здравословното храносмилане без никакви неудобства.

  Основни характеристики:

       1080 μg храносмилателен ензимен комплекс
       3 вида храносмилателни ензими – папаин; бромелаин; лактаза
       добавено съдържание на фибри от 5 вида висококачествени влакна

  Подходящ за хора; които:

       искат да получат максимално количество аминокиселини от хранителните вещества; които консумират
       имат непоносимост към лактоза
       редовно изпитватхраносмилателни неудобства
       имат хранителни навици; които не съдържат достатъчно фибри
       искат да опитате нещо ново; за да подкрепят здравословното функциониране на тялото си!

  Опитайте и се уверете сами!


  Начин на употреба:

  Консумирайте 2x2 капсули преди две от най-големите си хранения или две капсули по всяко време; когато ви предстои да ядете храна с високо съдържание на лактоза.

  Ако искате да подобрите качеството на вашите хранителни добавки с ензими и фибри; можете да разглобите капсулите и да добавете съдържанието към вашия шейк!

  Срок на промоцията

  Специално предложение
  Период на промоциядо 31.01.2023 г. или до изчерпване на количествата