Навигация
Кошница

Nutriversum Dedicated to Women Collagen - Hyaluronic Acid - MSM - Q10 - Vitamins Малина 300 гр. 60 Дози

Nutriversum Dedicated to Women Collagen - Hyaluronic Acid - MSM - Q10 - Vitamins Малина 300 гр. 60 Дози
Очаква доставка
Nutriversum Dedicated to Women Collagen - Hyaluronic Acid - MSM - Q10 - Vitamins Малина 300 гр. 60 Дози
  47,95 лв.
  За една жена е важна блестящата красота. Може би вече знаете; че за да извлечете максимума от себе си и да запазите красотата си ден след ден; трябва да вървите по пресечен път; пълен с компромиси - но не е грях да улесните тази работа; наслаждавайки се на процеса; така че резултатите да бъдат още по-завладяващи!

  Ето защо създадохме нашият продукт Shine; който ще ви помогне да постигнете желаната визия; докато най-накрая можете да се погледнете в огледалото като горда; силна жена.

  Shine е ароматизирана разтворима напитка на прах; която може да допринесе за запазването на вашата красота и жизненост. Една от основните съставки на продукта е колагенът; който е добре познат в индустрията за красота. За да засилим този ефект; добавихме и MSM; коензим Q10; витамин А и хиалуронова киселина; а за да допринесем за здравината на косата; допълнихме всичко с биотин и цинк. Витамин А допринася за поддържането на нормалното състояние на кожа. Биотинът допринася за здравината на косата и кожата. Цинкът допринася за здравината на косата; ноктите и кожата

  Но не само агентите за поддържане на красотата са намерили своето място в продукта! Добавихме дори CLA и HCA агенти; които са добре известни сред спортистите със своите поддържащи диетата ефекти; така че да няма граници за вашата красота!

  Основни характеристики:

       600 мг хидролизиран телешки колаген
       освежаващи; плодови вкусове
       съвременен агентен комплекс


  Подходящ за хора; които:

       освен да тренират искат да подкрепят красотата си и по други начини
       търсят прахообразна добавка; която да се грижи за косата; кожата и ноктите
       търсят комплексен продукт за диета и красота
       на мястото на празните калории и сладките напитки искат да изпият нещо; което не само е без захар; но дори е полезно за тялото


  Начин на употреба:

  Смесете 1 порция (6 г) с 250 мл студена вода в шейкър; разбийте и се насладате!

  Приемайте по една порция между две хранения или преди лягане! За да подобрите ефекта; можете да приемате и две порции дневно.