Навигация
Кошница

Nutriversum Dedicated to Women BCAA - Glutamine - Collagen Ананас - Манго 300 гр. 50 Дози

Nutriversum Dedicated to Women BCAA - Glutamine - Collagen Ананас - Манго 300 гр. 50 Дози
Очаква доставка
Nutriversum Dedicated to Women BCAA - Glutamine - Collagen Ананас - Манго 300 гр. 50 Дози
  51,95 лв.
  За една жена е важна блестящата красота. Може би вече знаете; че за да извлечете максимума от себе си и да запазите красотата си ден след ден; трябва да вървите по пресечен път; пълен с компромиси - но не е грях да улесните тази работа; наслаждавайки се на процеса; така че резултатите да бъдат още по-завладяващи!

  Ето защо създадохме нашият продукт Rise; който ще ви помогне да постигнете желаната визия; докато най-накрая можете да се погледнете в огледалото като горда; силна жена.

  Rise е ароматизирана разтворима напитка на прах; която може да ви даде необходимата енергия по време на тренировка; така че можете да се отдадете на 100 по време на цялата си тренировка. Съдържа Л-глутамин и BCAA аминокиселини в съотношение 2:1:1; но разбира се; това далеч не е всичко. Допълнихме формулата с калциев пируват; който е истински хит сред поддържащите диетата агенти. За да засилим този ефект; добавихме и HCA и хром; а черешката на тортата е малко колаген; така че продуктът дори допринася за поддържането на красотата. А хромът допринася за поддържане на нормални нива на кръвната захар.

  Основни характеристики:

       2;500mg Л-глутамин
       1;250mg BCAA
       800mg калциев пируват
       250mg HCA
       250mg колаген
       15 μg хром

  Подходящ е за хора; които:

       спазват хранителен режим
       спортуват и искат да подкрепят своята красота
       желаят на мястото на празните калории и сладките напитки; да изпиете нещо; което не само е без захар; но дори е полезно за тялото

  Начин на употреба:

  Смесете 1 порция (6 г) Rise с 250 мл студена вода в шейкър; разбийте и се насладете!
  Най-добре е да го приемате по време или точно преди тренировка. За да подобрите ефекта; можете да го приемате два пъти дневно или да вземете двойна доза по време на тренировка.