Навигация
Кошница

Nutriversum Dedicated to Women BCAA - Glutamine - Collagen Ананас - Манго 300 гр. 50 Дози

Nutriversum Dedicated to Women BCAA - Glutamine - Collagen Ананас - Манго 300 гр. 50 Дози
-20 %
Nutriversum Dedicated to Women BCAA - Glutamine - Collagen Ананас - Манго 300 гр. 50 Дози
  41,56 лв.
  51,95 лв.
  Купи
  За една жена е важна блестящата красота. Може би вече знаете; че за да извлечете максимума от себе си и да запазите красотата си ден след ден; трябва да вървите по пресечен път; пълен с компромиси - но не е грях да улесните тази работа; наслаждавайки се на процеса; така че резултатите да бъдат още по-завладяващи!

  Ето защо създадохме нашият продукт Rise; който ще ви помогне да постигнете желаната визия; докато най-накрая можете да се погледнете в огледалото като горда; силна жена.

  Rise е ароматизирана разтворима напитка на прах; която може да ви даде необходимата енергия по време на тренировка; така че можете да се отдадете на 100 по време на цялата си тренировка. Съдържа Л-глутамин и BCAA аминокиселини в съотношение 2:1:1; но разбира се; това далеч не е всичко. Допълнихме формулата с калциев пируват; който е истински хит сред поддържащите диетата агенти. За да засилим този ефект; добавихме и HCA и хром; а черешката на тортата е малко колаген; така че продуктът дори допринася за поддържането на красотата. А хромът допринася за поддържане на нормални нива на кръвната захар.

  Основни характеристики:

       2;500mg Л-глутамин
       1;250mg BCAA
       800mg калциев пируват
       250mg HCA
       250mg колаген
       15 μg хром

  Подходящ е за хора; които:

       спазват хранителен режим
       спортуват и искат да подкрепят своята красота
       желаят на мястото на празните калории и сладките напитки; да изпиете нещо; което не само е без захар; но дори е полезно за тялото

  Начин на употреба:

  Смесете 1 порция (6 г) Rise с 250 мл студена вода в шейкър; разбийте и се насладете!
  Най-добре е да го приемате по време или точно преди тренировка. За да подобрите ефекта; можете да го приемате два пъти дневно или да вземете двойна доза по време на тренировка.

  Срок на промоцията

  Специално предложение
  Период на промоциядо 31.08.2022 г. или до изчерпване на количествата