Навигация
Кошница

Nutriversum Collagen Heaven Zinc, Vitamin C , Hyaluronic Acid Шоколад 300 гр. 20 Дози

Collagen Heaven – повече от просто колаген!

Всички знаем колко важен е колагенът; тъй като той съставлява 75 от кожата; но с годините нивото на колаген в тялото непрекъснато намалява и по този начин кожата може да загуби своята стегнатост. Повторното снабдяване с колаген с хранителни добавки може значително да попречи на този процес и дори може да помогне за възстановяване на опъването на кожата в случай на естествено появяващи се бръчки или стягане на корема след бременност.

Само по-опитните знаят; че колагенът има особен вкус; което прави повечето от колагеновите добавки лоши на вкус; така че наистина е трудно да се създаде колагенова добавка; която да не прави компромис нито по количеството агенти; нито по вкуса.

Но ние приехме предизвикателството!


Collagen Heaven е изключително ефикасен продукт с високо съдържание на активен агент; за който с гордост можем да кажем; че не само има първокласен състав; но и вкусовете са толкова освежаващи; че за първи път в историята; приемът на колаген може да бъде положително изживяване.

Количеството на активните вещества; включени в продукта; е определено по начин; че приемът му осигурява оптималното количество за поддържане на здравето на косата; кожата и ноктите; както и за подпомагане на запазването или възстановяването на жизнеността на кожата и ставите.

Продуктът съдържа и хиалуронова киселина; която действа като антиоксидант и подпомага хидратацията на съединителните тъкани (включително кожата и ноктите); за да останат по-здрави и по-гъвкави. В комплекса има още 90 мг витамин С; който доказано подпомага скоростта на възстановяване на кожата и нейната стегнатост.

Добавихме също така екстракти от акай бери и шипки; които са силни; естествени антиоксиданти и могат да подобрят силата на имунната система; така че да допринесат за нашето здраве и способността да се противопоставяме на различни болести и вируси.

Основни характеристики:

     10 000 мг хидролизиран говежди колаген
     200 мг антиоксиданти от акай бери и екстракт от шипки
     125 мг хиалуронова киселина
     90 мг витамин С
     5 освежаващи вкуса

Подходящ за хора; които:

     биха искали да възстановят гъвкавостта на кожата си
     са уморени от колагеновите добавки с ужасен вкус
     искат да премахнат бръчките
     искат да възстановят/поддържат блясъка на косата и ноктите си
     са над 25 години и искат да запазят жизнеността на кожата си за дълго време
     искат да възстановят/запазят гъвкавостта на ставите си
     имат болки в ставите
     искат да ускорят възстановяването си след контузия
     пушат и имат ниски нива на колаген

Начин на употреба:


Смесете 15 грама в 250 мл вода и приемайте всеки ден с последното хранене за деня!