Навигация
Кошница

Nutriversum Collagen Heaven Beef Fish Hydrolyzed Cherry Blossom 300 гр. 20 Дози

Nutriversum Collagen Heaven Beef Fish Hydrolyzed Cherry Blossom 300 гр. 20 Дози
-20 %
Nutriversum Collagen Heaven Beef Fish Hydrolyzed Cherry Blossom 300 гр. 20 Дози
  43,96 лв.
  54,95 лв.
  Купи
  Collagen Heaven | Beef & Fish Hydrolyzed – повече от колаген!

  Всички знаем колко важен е колагенът; тъй като той съставлява 75 от кожата; но с годините нивото на колаген в тялото непрекъснато намалява и по този начин кожата може да загуби своята стегнатост. Повторното снабдяване с колаген с хранителни добавки може значително да попречи на този процес и дори може да помогне за възстановяване на опъването на кожата в случай на естествено появяващи се бръчки или стягане на корема след бременност.

  Специалността на този продукт е; че ние не използвахме само хидролизиран телешки колаген; а допълнихме агентите и с хидролизиран рибен колаген!

  В сравнение с телешкия колаген; рибният колаген съдържа само колаген тип I; който е най-допринесеният тип по отношение на поддържането на красотата. Този тип присъства и в говеждия колаген; но също така съдържа колаген тип II и тип III. За да получите всички предимства; които колагенът може да предложи; но с подобрен ефект върху поддържането на красотата; ние създадохме нашия микс от говеждо и рибно месо; който съдържа телешки и рибен колаген в съотношение 2:8.

  Но само по-опитните знаят; че колагенът има уникален вкус; което прави повечето от колагеновите добавки много лоши на вкус; така че наистина е трудно да се създаде колагенова добавка; която да не прави компромис нито в количеството на агентите; нито във вкуса.

  Но ние приехме предизвикателството!

  Collagen Heaven | Beef & Fish Hydrolyzed е доста сложен продукт с високо съдържание на активен агент; за който с гордост можем да кажем; че не само има агентов състав; който е първокласен в собствената си категория; но ароматите са толкова освежаващи; че за първи път в историята приемът на колаген може да бъде положително изживяване. Количеството на активните вещества; включени в продукта; е определено по начин; че приемът му осигурява изчерпателен; сложен арсенал за поддържане на здравето на косата; кожата и ноктите и за да помогне за запазване или възстановяване на жизнеността на кожата и дори да има положителен ефект. ефект върху здравето на ставите.

  Продуктът съдържа и хиалуронова киселина; която като антиоксидант има ефект на задържане на вода; който подпомага хидратацията на съединителните тъкани (включително кожата и ноктите); за да останат по-здрави и по-гъвкави. По подобна причина допълнихме комплекса от активни вещества с 90mg витамин С; който доказано подпомага скоростта на възстановяване на кожата и възстановява стегнатостта на кожата.

  Добавихме също така екстракти от акай бери и шипки; които са силни; естествени антиоксиданти; които могат да развият силата на имунната система; така че допринасят за нашето здраве и способността да се противопоставяме на различни болести и вируси

  Подходящ за хора; които:

       искат да възстановят гъвкавостта/стегнатостта на кожата си
       са уморени от колагеновите добавки; които имат ужасен вкус
       искат да премахнат от фините бръчки
       искат да възстановят/поддържат блясъка на косата или ноктите си
       са над 25 години и искате да запазите жизнеността на кожата си за дълго време напред
       искат да възстановят/поддържат гъвкавостта на ставите си
       имат болки в ставите
       биха искали да ускортя регенерацията си след нараняване
       пушат и имат ниско ниво на колаген
       искат да видите какво може да направи за вас нов; модерен; комплексен активен агент за красота и добавка за стави!

  Начин на употреба:

  Смесете 15 грама в 250 мл вода и приемайте всеки ден с последното хранене за деня!

  Срок на промоцията

  Специално предложение
  Период на промоциядо 30.04.2023 г. или до изчерпване на количествата