Навигация
Кошница

Nutriversum Collagen Heaven Beef Fish Hydrolyzed Cherry Blossom 300 гр. 20 Дози

Nutriversum Collagen Heaven Beef Fish Hydrolyzed Cherry Blossom 300 гр. 20 Дози
Очаква доставка
Nutriversum Collagen Heaven Beef Fish Hydrolyzed Cherry Blossom 300 гр. 20 Дози
  54,95 лв.
  Collagen Heaven | Beef & Fish Hydrolyzed – повече от колаген!

  Всички знаем колко важен е колагенът; тъй като той съставлява 75 от кожата; но с годините нивото на колаген в тялото непрекъснато намалява и по този начин кожата може да загуби своята стегнатост. Повторното снабдяване с колаген с хранителни добавки може значително да попречи на този процес и дори може да помогне за възстановяване на опъването на кожата в случай на естествено появяващи се бръчки или стягане на корема след бременност.

  Специалността на този продукт е; че ние не използвахме само хидролизиран телешки колаген; а допълнихме агентите и с хидролизиран рибен колаген!

  В сравнение с телешкия колаген; рибният колаген съдържа само колаген тип I; който е най-допринесеният тип по отношение на поддържането на красотата. Този тип присъства и в говеждия колаген; но също така съдържа колаген тип II и тип III. За да получите всички предимства; които колагенът може да предложи; но с подобрен ефект върху поддържането на красотата; ние създадохме нашия микс от говеждо и рибно месо; който съдържа телешки и рибен колаген в съотношение 2:8.

  Но само по-опитните знаят; че колагенът има уникален вкус; което прави повечето от колагеновите добавки много лоши на вкус; така че наистина е трудно да се създаде колагенова добавка; която да не прави компромис нито в количеството на агентите; нито във вкуса.

  Но ние приехме предизвикателството!

  Collagen Heaven | Beef & Fish Hydrolyzed е доста сложен продукт с високо съдържание на активен агент; за който с гордост можем да кажем; че не само има агентов състав; който е първокласен в собствената си категория; но ароматите са толкова освежаващи; че за първи път в историята приемът на колаген може да бъде положително изживяване. Количеството на активните вещества; включени в продукта; е определено по начин; че приемът му осигурява изчерпателен; сложен арсенал за поддържане на здравето на косата; кожата и ноктите и за да помогне за запазване или възстановяване на жизнеността на кожата и дори да има положителен ефект. ефект върху здравето на ставите.

  Продуктът съдържа и хиалуронова киселина; която като антиоксидант има ефект на задържане на вода; който подпомага хидратацията на съединителните тъкани (включително кожата и ноктите); за да останат по-здрави и по-гъвкави. По подобна причина допълнихме комплекса от активни вещества с 90mg витамин С; който доказано подпомага скоростта на възстановяване на кожата и възстановява стегнатостта на кожата.

  Добавихме също така екстракти от акай бери и шипки; които са силни; естествени антиоксиданти; които могат да развият силата на имунната система; така че допринасят за нашето здраве и способността да се противопоставяме на различни болести и вируси

  Подходящ за хора; които:

       искат да възстановят гъвкавостта/стегнатостта на кожата си
       са уморени от колагеновите добавки; които имат ужасен вкус
       искат да премахнат от фините бръчки
       искат да възстановят/поддържат блясъка на косата или ноктите си
       са над 25 години и искате да запазите жизнеността на кожата си за дълго време напред
       искат да възстановят/поддържат гъвкавостта на ставите си
       имат болки в ставите
       биха искали да ускортя регенерацията си след нараняване
       пушат и имат ниско ниво на колаген
       искат да видите какво може да направи за вас нов; модерен; комплексен активен агент за красота и добавка за стави!

  Начин на употреба:

  Смесете 15 грама в 250 мл вода и приемайте всеки ден с последното хранене за деня!