Навигация
Кошница

Nutriversum Citrulline Malate Powder 100 Pure Неовкусен 200 гр. 40 Дози

Nutriversum Citrulline Malate Powder 100 Pure Неовкусен 200 гр. 40 Дози
Nutriversum Citrulline Malate Powder 100 Pure Неовкусен 200 гр. 40 Дози
  39,95 лв.
  Купи
  5000mg цитрулин-малат на порция!

  Ако сте запознати във фитнеса и тренировките с тежести; най-вероятно вече сте изпитали усещането за напомпване; за което обикновено използваме формули преди тренировка; за да стигнем до него по-лесно.

  Може би сте чували за важността на нивото на азотния оксид в кръвта и за най-известния агент преди тренировка; L-аргинин.

  Популярността на L-аргинина се доказва от дузина проучвания и от дългогодишен опит на безброй спортисти; които могат да потвърдят положителните ефекти на L-аргинина върху нивото на азотния оксид; който е много полезен по няколко начина.

  От една страна можем да се възползваме от него по време на тренировка; тъй като осигурява по-добър транспорт на хранителни вещества; по този начин е по-лесно за мускулите да получат хранителните вещества; които могат да осигурят по-добра издръжливост и по-високи нива на мощност.

  От друга страна; нашите мускули също могат да се възползват от L-аргинин в дните на почивка; тъй като по-добрият транспорт на хранителни вещества може да повиши скоростта на регенерация до съвсем ново ниво.

  Има обаче и друг начин за повишаване на нивото на L-аргинин в организма.
  Цитрулинът не се губи в храносмилателната система; можем да консумираме по-големи количества от него без проблем; но след като се усвои; той се трансформира в L-аргинин; така че с употребата на цитрулин можем да изпитаме всички положителни страни на L- аргинин по удължен начин; освен това можем дори да го комбинираме с чист L-аргинин или други формули преди тренировка; за да получим това "напомпано" усещане по още по-засилен начин.

  За да направим продукта още по-добър; допълнихме цитрулин с малат в съотношение 1:1; което подпомага усвояването на цитрулин!

  Подходящ за хора; които:

       спортуват редовно
       винаги се опитват да дадът 110 от себе си
       имат нужда от допълнителна мотивация
       търсят добавка за преди тренировка без кофеин

  Опитайте го и се уверете сами!


  Начин на употреба:

  Вземете една порция (5000mg; една мерителна лъжичка) преди тренировка с 250 мл вода или разтворете във вашата напитка преди тренировка!