Навигация
Кошница

Nutriversum Calcium Magnesium Zinc Formula 60 Таблетки, 60 Дози

Nutriversum Calcium Magnesium Zinc Formula 60 Таблетки, 60 Дози
Очаква доставка
Хранителна добавка с калций; цинк и магнезий.


Една порция (1 таблетка) от Ca/Zn/MG съдържа 365mg калций; 2mg цинк и 207mg магнезий; допълнени с фосфор; мед и бор; които допринасят за поддържане на правилната функция на организма; запазване здравето на костите и нормалната функция на мускулите.


Калцият е най-разпространеният минерал в тялото; 99 от който се намира в костите и зъбите – следователно не е чудно; че е минерал; незаменим за запазване здравето на костната структура; но ежедневния му прием има още по-голямо значение .

Калцият има успокояващ ефект и може да служи като решение при безсъние; подобрявайки функцията на нервната система. Освен това играе ключова роля в процеса на мускулна контракция; сърдечната функция и е незаменим за коагулацията.

Магнезият е другият ключов минерал за тялото. Магнезият е незаменим за функцията на мускулите и нервите; като регулира сърдечната функция по начин; подобен на калция; с облекчаващ стреса ефект; който също така намалява кръвното налягане. Той играе ключова роля в метаболизма на макронутриенти (въглехидрати; протеини; мазнини). Снабдяването с магнезий е изключително важно за спортистите; тъй като те имат много по-голямо търсене и дефицитът на магнезий може да има пагубен ефект както върху регенерацията; така и върху представянето.

Комбинираното снабдяване с магнезий и калций е силно препоръчително; тъй като те подобряват усвояването и полезните ефекти един на друг. Това е най-ефективната комбинация за предотвратяване на спазми и справяне със стресовия живот.

Като един от основните регулатори на протеиновия синтез; цинкът е незаменим за здравето на клетките и подходящата мускулна регенерация. Приемът му е изключително важен за спортистите; тъй като тялото може да изпотява до 3mg цинк на ден при напрегната работа; което лесно може да попречи на развитието.

Основни характеристики:

     365mg калций; 2mg цинк и 207mg магнезий в една таблетка.
     Допълнен с фосфор; мед и бор.
     Практична опаковка с 60 таблетки.
     Страхотно съотношение цена-качество

Подходящ за хора; които:

     водят стресиращ начин на живот
     изпитват умора и изтощение
     имат минерален дефицит
     имат чести мускулни крампи
     имат високо кръвно налягане
     искат да осигурите на тялото си всичко; от което се нуждае

Опитайте и се уверете сами!


Начин на употреба:

Приемайте по 1 таблетка на ден с много вода.