Навигация
Кошница

Nutriversum Calcium Magnesium Zinc Formula 60 Таблетки, 60 Дози

Nutriversum Calcium Magnesium Zinc Formula 60 Таблетки, 60 Дози
-20 % Очаква доставка
Nutriversum Calcium Magnesium Zinc Formula 60 Таблетки, 60 Дози
  12,76 лв.
  15,95 лв.
  Хранителна добавка с калций; цинк и магнезий.


  Една порция (1 таблетка) от Ca/Zn/MG съдържа 365mg калций; 2mg цинк и 207mg магнезий; допълнени с фосфор; мед и бор; които допринасят за поддържане на правилната функция на организма; запазване здравето на костите и нормалната функция на мускулите.


  Калцият е най-разпространеният минерал в тялото; 99 от който се намира в костите и зъбите – следователно не е чудно; че е минерал; незаменим за запазване здравето на костната структура; но ежедневния му прием има още по-голямо значение .

  Калцият има успокояващ ефект и може да служи като решение при безсъние; подобрявайки функцията на нервната система. Освен това играе ключова роля в процеса на мускулна контракция; сърдечната функция и е незаменим за коагулацията.

  Магнезият е другият ключов минерал за тялото. Магнезият е незаменим за функцията на мускулите и нервите; като регулира сърдечната функция по начин; подобен на калция; с облекчаващ стреса ефект; който също така намалява кръвното налягане. Той играе ключова роля в метаболизма на макронутриенти (въглехидрати; протеини; мазнини). Снабдяването с магнезий е изключително важно за спортистите; тъй като те имат много по-голямо търсене и дефицитът на магнезий може да има пагубен ефект както върху регенерацията; така и върху представянето.

  Комбинираното снабдяване с магнезий и калций е силно препоръчително; тъй като те подобряват усвояването и полезните ефекти един на друг. Това е най-ефективната комбинация за предотвратяване на спазми и справяне със стресовия живот.

  Като един от основните регулатори на протеиновия синтез; цинкът е незаменим за здравето на клетките и подходящата мускулна регенерация. Приемът му е изключително важен за спортистите; тъй като тялото може да изпотява до 3mg цинк на ден при напрегната работа; което лесно може да попречи на развитието.

  Основни характеристики:

       365mg калций; 2mg цинк и 207mg магнезий в една таблетка.
       Допълнен с фосфор; мед и бор.
       Практична опаковка с 60 таблетки.
       Страхотно съотношение цена-качество

  Подходящ за хора; които:

       водят стресиращ начин на живот
       изпитват умора и изтощение
       имат минерален дефицит
       имат чести мускулни крампи
       имат високо кръвно налягане
       искат да осигурите на тялото си всичко; от което се нуждае

  Опитайте и се уверете сами!


  Начин на употреба:

  Приемайте по 1 таблетка на ден с много вода.

  Срок на промоцията

  Специално предложение
  Период на промоциядо 31.08.2022 г. или до изчерпване на количествата