Навигация
Кошница

Nutriversum Calcium Magnesium Zinc Formula 60 Таблетки, 60 Дози

Nutriversum Calcium Magnesium Zinc Formula 60 Таблетки, 60 Дози
Nutriversum Calcium Magnesium Zinc Formula 60 Таблетки, 60 Дози
  15,95 лв.
  Купи
  Хранителна добавка с калций; цинк и магнезий.


  Една порция (1 таблетка) от Ca/Zn/MG съдържа 365mg калций; 2mg цинк и 207mg магнезий; допълнени с фосфор; мед и бор; които допринасят за поддържане на правилната функция на организма; запазване здравето на костите и нормалната функция на мускулите.


  Калцият е най-разпространеният минерал в тялото; 99 от който се намира в костите и зъбите – следователно не е чудно; че е минерал; незаменим за запазване здравето на костната структура; но ежедневния му прием има още по-голямо значение .

  Калцият има успокояващ ефект и може да служи като решение при безсъние; подобрявайки функцията на нервната система. Освен това играе ключова роля в процеса на мускулна контракция; сърдечната функция и е незаменим за коагулацията.

  Магнезият е другият ключов минерал за тялото. Магнезият е незаменим за функцията на мускулите и нервите; като регулира сърдечната функция по начин; подобен на калция; с облекчаващ стреса ефект; който също така намалява кръвното налягане. Той играе ключова роля в метаболизма на макронутриенти (въглехидрати; протеини; мазнини). Снабдяването с магнезий е изключително важно за спортистите; тъй като те имат много по-голямо търсене и дефицитът на магнезий може да има пагубен ефект както върху регенерацията; така и върху представянето.

  Комбинираното снабдяване с магнезий и калций е силно препоръчително; тъй като те подобряват усвояването и полезните ефекти един на друг. Това е най-ефективната комбинация за предотвратяване на спазми и справяне със стресовия живот.

  Като един от основните регулатори на протеиновия синтез; цинкът е незаменим за здравето на клетките и подходящата мускулна регенерация. Приемът му е изключително важен за спортистите; тъй като тялото може да изпотява до 3mg цинк на ден при напрегната работа; което лесно може да попречи на развитието.

  Основни характеристики:

       365mg калций; 2mg цинк и 207mg магнезий в една таблетка.
       Допълнен с фосфор; мед и бор.
       Практична опаковка с 60 таблетки.
       Страхотно съотношение цена-качество

  Подходящ за хора; които:

       водят стресиращ начин на живот
       изпитват умора и изтощение
       имат минерален дефицит
       имат чести мускулни крампи
       имат високо кръвно налягане
       искат да осигурите на тялото си всичко; от което се нуждае

  Опитайте и се уверете сами!


  Начин на употреба:

  Приемайте по 1 таблетка на ден с много вода.