Навигация
Кошница

Nutriversum BCAA 2:1:1 Powder Неовкусен 500 гр. 83 Дози

Nutriversum BCAA 2:1:1 Powder Неовкусен 500 гр. 83 Дози
Очаква доставка
Nutriversum BCAA 2:1:1 Powder Неовкусен 500 гр. 83 Дози
  49,95 лв.
  Аминокиселинна формула без вкус с 6000mg BCAA в съотношение 2:1:1 на порция.

  BCAA 2:1:1 Powder съдържа 100 чисти жизненоважни есенциални аминокиселини; валин; левцин и изолевцин в тяхната естествена форма.

  Консумацията на BCAA се препоръчва за всички; особено при спазване на хранителни режими!

  Левцинът е основна аминокиселина от кетогенната група аминокиселини. Тя е естествена част от протеинови продукти; като: месо; яйца; риба или растителни продукти. Това е една от най-важните аминокиселини за всеки човек и особено за спортистите; защото когато се комбинира с въглехидрати; влияе на анаболните хормони както и инсулиновата секреция. Освен това; левцинът може да повлияе положително върху окисляването на мастната тъкан и да подобри качеството на мускулите. Това е универсална аминокиселина за спортисти от всички спортове.

  Изолевцинът e една от есенциалните аминокиселини; която е необходима за образуването на хемоглобина и за стабилизирането и регулирането на кръвната захар и енергийното ниво. Той се метаболизира в мускулната тъкан и е една от трите аминокиселини с разклонени вериги. Тези аминокиселини са ценни за спортисти; тъй като увеличават енергията на тялото; повишават издръжливостта и подпомагат заздравяването и възстановяването на мускулната тъкан.

  Валинът е есенциална аминокиселина със стимулиращо действие върху организма. Той е необходим за метаболизма на мускулите; възстановяването на тъканите и поддържането на нормалния азотен баланс в организма. Валинът; може да служи като източник на енергия; със съхраняващ глюкозата ефект; благодарение на което стимулира и повишава умствената енергия. Освен това той поддържа азотния баланс в тялото и предотвратява интоксикацията с амоняк при повторна резорбция на урината от бъбреците.

  Основни характеристики:

       естествено; 2:1:1 съдържание на BCAA
       неароматизирана формула
       100 чистота
       превъзходен източник на аминокиселини дори за тези с непоносимост към лактоза
       формула; подходяща за веган диети

  Подходящ за хора; които:

       спортувате активно
       спазват хранителен режим
       искат да повишат мускулата маса
       допълнят своята веган диета с допълнителни аминокиселини
       търсят непрекъснато анаболно състояние
       искат да допълнят суроватъчния си протеин с допълнително съдържание на BCAA.

  Опитайте и се уверете сами!

  Начин на употреба:

  Смесете 6 грама в 250 ml вода с шейкър за една порция или добавете към вашия протеинов шейк като допълнителен запас от аминокиселини.

  Основно се препоръчва да се консумира по време на тренировка; можете също така да се чувствате свободни да приемате 1-2 порции в почивните си дни; тъй като тялото ни изисква непрекъсната добавка от аминокиселини.