Навигация
Кошница

NOW Foods Magnesium Citrate / НАУ Фудс магнезий цитрат 167 мг 120 капсули

NOW Magnesium Citrate капсули: веган източник на магнезий за нервна система, мускули и кости на страхотна цена от Моето здраве!

НАУ Фудс магнезиев цитрат е отличен източник на един от най-важните и подценявани минерали за човешкото здраве. Магнезият влиза в редица биохимични реакции, имащи отношение към производството на енергия, синтезът на протеини, проводимостта на нервната система, калциевият транспорт и депозирането му в кости и зъби.

Магнезий цитрат на НАУ Фудс е предпочитан от хора, подложени на интензивни физически и психически натоварвания, за които е известно, че имат завишени потребности от минерала. В резултат от употребата му те свидетелстват за по-леки или никакви мускулни крампи, по-бързо заспиване и по-дълбок сън, по-„цветни“ сънища, по-добро спортно представяне и по-пълноценно възстановяване. При страдащите от запек магнезият има благотворен ефект, улеснявайки изхождането.

Цитратът е потентна хелатна форма на магнезия, идваща от органичен източник и отличаваща се с високата си биологична активност и усвояемост, а капсулираната му форма го прави подходящ за прием от вегани и вегетарианци.

Magnesium Citrate на NOW е отличен като за най-добър мономинерален продукт за 2008 г. с най-престижната награда в САЩ за суплементи Vity Award.

 

Характеристики:

  • Капсули, подходящи за вегани и вегетарианци
  • Потентна хелатна форма на магнезий с отлична биоактивност и усвояемост
  • При интензивно психическо и физическо натоварване
  • Подкрепя функцията на нервната, мускулната и костната система
  • Едно от най-използваните средства при мускулни крампи
  • Отличен с престижната Vity Award като най-добър мономинерал за 2008 г.

 

Състав (в дневна доза):

Магнезий: 400 мг

 

Препоръчителна дозировка:

Приемайте по 3 капсули NOW Magnesium Citrate сутрин с храната или вечер преди лягане.

 

Опаковка: 120 капсули