Навигация
Кошница

NOW Foods Hyaluronic Acid MSM/ НАУ Фудс хиалуронова киселина с МСМ 60 капсули

NOW Hyaluronic Acid с MSM: двойна подкрепа за здрави стави и красива кожа на супер цена от Моето здраве!

НАУ хиалуронова киселина и МСМ е хранителна добавка, разработена с грижа за вашите стави. Хиалуроновата киселина, заедно с колагена и еластина, е един от основните структурни компоненти на хрущялите. Тя не само допринася за поддържането на техния структурен интегритет и пластичността им, но способства лубрикацията им, стимулирайки притока на синовиална течност в тях.

Има транспортна функция, като съдейства за извеждането на токсини от и внасянето на нутриенти в бедни на кръвоснабдяване зони от тялото, каквито са хрущялите. Стимулира хидратацията и задържането на вода в извънклетъчната матрица, като поради тази причина се цени високо от естетичните дерматолози – придава свеж, тонизиран и младежки вид на кожата. Има роля в зарастването на рани, тъй като свързва и задържа водни молекули в зоната на нараняването, ускорявайки възстановителните процеси там.

Добавеният метилсулфонилметан (MSM) в настоящата добавка е вещество, което се намира в тъканите на всички живи същества. Бидейки богат на сяра, той е своеобразна суровина за изграждането на кости и хрущяли, а също така е от полза за нормалната функция на имунната система. Сведенията от редица клинични изпитвания показват, че МСМ може да помогне при болки и отоци в ставите, както и да подобри общото състояние при хора с остеоартрит.

 

Характеристики:

  • Синергична комбинация от два компонента за здрави стави, кости и кожа
  • Поддържа структурата и хидратацията в ставния хрущял
  • Свързва и задържа влагата в кожата

 

Състав (в дневна доза):

Калий: 10 мг

Метилсулфонилметан (MSM): 900 мг

Хиалуронова киселина: 100 мг

 

Препоръчителна дозировка:

Приемайте по 2 капсули NOW Hyaluronic Acid с MSM веднъж или два пъти на ден по време на хранене.

 

Опаковка: 60 капсули