Навигация
Кошница

NORDAID Blue Morning Трансдермални пластири с витамини и билкови екстракти 3 броя

NORDAID Blue Morning Трансдермални пластири с витамини и билкови екстракти 3 броя
NORDAID Blue Morning Трансдермални пластири с витамини и билкови екстракти 3 броя
  16,70 лв.
  Купи

  Допринасят за възстановяване нивото на витамини и хранителни вещества, които тялото губи при консумация на алкохол

  Алкохолът е токсин, който преминава през кръвния поток и достига до всеки орган и всяка тъкан на тялото, причинявайки дехидратация и забавяйки способността за саморегенерация. В допълнение приемът на алкохол изчерпва полезни хранителни вещества и витамини, и намалява тяхното нормално усвояване. Нарушеният баланс след консумацията на алкохол, често има отрицателен ефект върху състоянието и правилната функция на мускулите, нервите, сърцето и мозъка.

  Трансдермалните пластири “Blue Morning” от Nordaid предлагат неинвазивен и безболезнен начин за доставяне на комплекс от важни витамини и хранителни вещества, които да помогнат на тялото да се възстанови по- бързо.

  Мощната комбинация от натурални екстракти и витамини действа ефективно и допринася за:

  • извеждане на токсините и пречистване на тялото
  • повишаване на енергийните нива и намаляване на умората
  • предотвратяване на гадене и главоболие
  • редуциране на спазмите и болките в тялото
  • предотвратяване на възпалението и превенция срещу клетъчното увреждане
  • защита на черния дроб

  Трансдермалните пластири “Blue Morning” се прилепват към кожата и в рамките на 12 часа постепенно освобождават терапевтична доза от ключовите за организма съставки, която се абсорбира през кожата и попада в кръвния поток. Използването на пластир за локално приложение, преди употреба на алкохол е от полза за поддържане на черния дроб и подпомагане на ефективната детоксикация. Същевременно се редуцират последици, като махмурлук и изтощение.

  Консумацията на алкохол води до образуването на съединения, които генерират масивно количество свободни радикали. Комбинацията от зелен чай, бял трън, артишок, както и витамин С и Е, в състава на пластирите Nordaid повишава антиоксидантната защита и съдейства за ограничаване на увреждането на тялото.

  Много от симптомите, като тревожност, безсъние, треперене, замаяност, депресия, нарушена памет, характерни след употребата на алкохол, са причинени от дефицит на хранителни вещества. Най- уязвими от изчерване са витамини от В-комплекс. Те са от съществено значение за психическото и емоционалното благополучие.

  Трансдермалните пластири “Blue Morning” съдържат 1000 μg витамин B12, както и други витамини от група В - тиамин, B2, В3, В5, В6, В9, които участват в метаболизма на протеините и мазнините, в образуването на хемоглобин, стабилизират промените в настроението и когнитивната функция.

  Проучванията показват, че при прилагането на трансдермални пластири, се усвоят до 10 пъти повече хранителни вещества, отколкото с таблетки и капсули.

  Пластирите против махмурлук “Blue Morning” от Nordaid са отлична опция при проблеми с абсорбцията, както и при раздразнени черва. Лесни са за използване и изключително ефективни за възстановяване нивото на витамини и хранителни вещества при консумация на алкохол.

  Активни съставки: Витамин В1 (тиамин) 75 mg, витамин С 12 mg, зелен чай екстракт 7 mg, бял трън екстракт 7 mg, артишок екстракт 7 mg, хром пиколинат 20 mg, витамин В3 19 mg, витамин Е 10 mg, витамин В12 1000 µg , витамин В5 5 mg, витамин В6 2 mg, витамин В2 1.7 mg, витамин А 1 mg, фолиева киселина (витамин В9) 4000 µg, витамин D3 5 µg.

  3 броя в опаковка.

  Препоръки за употреба: Поставете 1 пластир върху добре почистена и суха кожа на рамото или горната част на ръката. Оставете пластира върху кожата за максимум 24 часа, но не по-малко от 12 часа. Ако консумирате алкохол, поставете преди това. Активните съставки се абсорбират в рамките на 30 минути след поставянето на пластира.
  Не използвайте 1 пластир 2 пъти.

  Съхранение: На хладно и сухо място, далеч от пряка слънчева светлина.

  Годност и партида: маркирани на опаковката.

  Производител: Nordaid Ltd., Естония