Навигация
Кошница

Nordaid

Допринасят за възстановяване нивото на витамини и хранителни вещества, които тялото губи при консумация на алкохол Алкохолът е токсин, който преминава през кръвния поток и достига до всеки орган и всяка тъкан на тялото, причинявайки дехидратация и забавяйки способността за саморегенерация. В допълн..
16,70 лв.
Vegan K2+D3 на Nordaid е добре абсорбиращ се и удобен за ползване орален спрей. За разлика от капсулите или таблетките, оралният спрей доставя витамини през устната лигавица директно в кръвообращението и активните вещества започват да действат много по-бързо Витамин D3 допринася за нормалната функци..
27,55 лв.
Пробиотични капки + Витамин D3 за деца е хранителна добавка в течно състояние под формата на капки, предназначена да осигури максимална имунна защита на детския организъм Формулата съдържа подсилен пробиотичен комплекс начело с Lactobacillus rhamnosus, който подпомага функциите на храносмилателната ..
24,20 лв.
Витамин D3 е мастноразтворим витамин, който се съхранява в мастните тъкани на организма и има значителна роля за множество важни функции на тялото Може да се произвежда от човешкото тяло, само когато кожата е изложена на ултравиолетовите слънчеви лъчи. Също така витамин D може да се приема с храна (..
18,60 лв.
D3 Spray Витамин D3 4000 IU Хранителна добавка, с подсладител, спрей, 30 ml, 200 впръсквания Естественото набавяне на витамин D в човешкото тяло става чрез излагането на кожата под пряка слънчева светлина. Както и чрез консумиране на някои храни, предимно от животински произход. Активната форма на в..
24,60 лв.
Витамин B-комплекс е комбинация от витамини от група В: В1, В2, B3, B5, B6 и B12. Витамините от група B участват в обмяната на белтъците, въглехидратите и мазнините B2 допринася за намаляване на умората. В6 и В12 подпомагат нормалното функциониране на нервната и имунната системи. B12, B2 и B6 участ..
34,00 лв.
B12 е важно хранително вещество, от което тялото се нуждае, за оптимизиране здравето на мозъка, производството на кръвни клетки и поддържането на нервните Витамин B12 не се съхранява в тялото. За да извършва жизненоважни процеси като производство на енергия и нормална нервна функция, организмът има ..
32,40 лв.
K2+D3 на Nordaid е спрей за уста с приятен ментов вкус, който доставя витамините през устната лигавица директно в кръвообращението. Така осигурява по-добрата им абсорбция и бързина на действие Витамините D и K са мастноразтворими вещества, които играят важна роля за метаболизма на калция в организма..
27,50 лв.
Витамин С е важен микроелемент, който благоприятства редица основни процеси в тялото, като правилно функциониране на имунната система, заздравяване на тъканите, образуване на колаген, производство на невротрансмитери, ускоряване на метаболизма на мазнините Приемането на висококачествена добавка с ви..
21,00 лв.
lron spray, 30 ml представлява орален спрей с желязо. Спреят се впръсква под езика или от вътрешната страна на бузата и по този начин доставя желязо директно в кръвта, заобикаляйки първичната обработка от червата, поради което продуктът не дразни стомаха Желязото допринася за нормалното образуване н..
22,45 лв.
Липозомен витамин C, който има по-добри нива на усвояване от традиционните форми на капсули или таблетки. Предлага значително подобрена бионаличност и премахва чревната непоносимост Молекулите на витамин С са капсулирани в защитни липозоми, които помагат за заобикаляне на храносмилателните бариери, ..
28,00 лв.
NORDAID Липозомен Магнезий 200 mg перорален разтвор с вкус на манго 30 сашета
Безплатна
Доставка
Магнезий за нормална функция на мускулите и нервната система Необходим е за производството на протеини и ДНК, за изграждането на кости, както и за правилното функциониране на мускулите и нервите. Липозомният магнезий на Nordaid е отличен вариант за поддържане нивата на магнезий, поради по- добрата..
77,80 лв.
Sleep Aid Strong Melatonin Хранителна добавка, с подсладител , спрей, 30 ml, 200 впръсквания Мелатонинът е неврохормон, секретиран от епифизната жлеза в мозъка, който регулира цикъла сън - събуждане. Производството му се увеличава вечер с настъпване на тъмнината, насърчавайки съня и ориентирайки цир..
26,60 лв.
Продуктът се абсорбира лесно, тъй като се усвоява през лигавицата на устата директно в кръвния поток Спреят с гъба рейши и витамин С е вегански, без захар. Гъбата рейши произхожда от Източна Азия и има редица полезни свойства. Съдържа аминокиселини, полизахариди, витамини, микроелементи, кумарини и ..
30,60 лв.
Цинкът е минерал, който е от съществено значение за много от процесите протичащи в тялото, както и за нормалната работата на системите Участва в клетъчния растеж, деленето на клетките, в изграждането на имунитет, производството на хормони, заздравяването на рани. Необходим е за щитовидната жлеза, не..
30,00 лв.
Chaga+D3 vit.spray 30ML представлява хранителна добавка във вид на спрей, с екстракт от гъба чага и добавен D3. Продуктът се абсорбира лесно, защото постъпва през лигавицата на устата директно в кръвния поток Чага+D3 спрей е вегетариански продукт без захар. Чага (Inonotus obliquus) е гъба, която рас..
30,50 лв.
Показани са от 1 до 16 от 16 резултата (1 страници)