Навигация
Кошница

Diet - Food No.4 Mood Probiotic 60 капсули

Diet - Food No.4 Mood Probiotic 60 капсули
Diet - Food No.4 Mood Probiotic 60 капсули
  47,95 лв.
  Купи
  Diet – Food / No.4 Mood Probiotic е хранителна добавка съдържаща полезни бактерии, които се грижат за нашето здраве.

  Червата са орган, който оказва пряко и косвено въздействие върху здравето и качеството на работата на цялото ни тяло. За съжаление начинът ни на живот - постоянното бързане, стрес, нездравословна диета, антибиотици - водят до унищожаване на чревната микрофлора. Нездравословните черва могат да се проявят в различни състояния като: лошо храносмилане, болки в стомаха, летаргия, липса на концентрация, лошо състояние на кожата, наднормено тегло или автоимунни заболявания.

  Следователно е необходимо да се погрижите за микрофлората и червата, преди да се повредят, и как да го направите?

  Най-добрият начин е добавката с култури от живи бактерии. От Diet – Food са разработили пробиотици с висока концентрация на бактериални щамове, които при редовен прием са в състояние да подобрят функционирането на чревната микрофлора и по този начин да подобрят функционирането на нашето тяло.


  Ползите от Diet – Food / No.4 Mood Probiotic биват:

  По-добро настроение;
  • Здравословен продукт;
  • Съдържа полезни бактерии;
  • Поддържа организма здрав;
  • Благоприятства имунната система;
  • По-добро храносмилане;
  • Предпазва от автоимунни заболявания;


  За своята ефективност пробиотикът е обогатени със сертифицирани BIO PREBIOTICS (инулин и баобаб), благодарение на които пробиотичните бактерии са много по-ефективни, тъй като пребиотиците са храна, стимулираща тяхната активност.

  Пробиотик + пребиотик = синбиотик, т.е. перфектната комбинация за червата. Струва си да инвестирате в здравето на червата си, защото пробиотичните бактерии може да са решението на вашите здравословни проблеми.

  Пробиотикът в продукта е 100% веган!

  Това е пробиотик, направен от един щам на бактерията B. lactis - BLa80. В една капсула има над 22 милиарда бактерии от този щам. Не забравяйте, когато сравнявате пробиотиците, че колкото по-висока е концентрацията на бактериите, толкова по-голяма е тяхната ефективност.