Навигация
Кошница

Diet - Food No.2 Immunity Probiotic 60 капсули

Diet - Food No.2 Immunity Probiotic 60 капсули
Очаква доставка
Diet - Food No.2 Immunity Probiotic 60 капсули
  39,95 лв.
  Diet Food / No.2 Immunity Probiotic е хранителна добавка, която съдържа пробиотик, L-plantarum, който има благоприятни въздействия върху имунната система.

  Не без основание се твърди, че имунитетът живее в червата.

  Червата са орган, който оказва пряко и косвено въздействие върху здравето и качеството на работата на цялото ни тяло. За съжаление начинът ни на живот - постоянното бързане, стрес, нездравословна диета, антибиотици - водят до унищожаване на чревната микрофлора. Нездравословните черва могат да се проявят в различни състояния като: лошо храносмилане, болки в стомаха, летаргия, липса на концентрация, лошо състояние на кожата, наднормено тегло или автоимунни заболявания.


  Ползите от Diet Food / No.2 Immunity Probiotic биват:

  • Подобрено храносмилане;
  • По-здрав организъм;
  • Подкрепена имунна система;
  • Защита от автоимунни заболявания;
  • Грижа за чревната микрофлора;
  • Здравословен продукт;


  Следователно е необходимо да се погрижите за микрофлората и червата, преди да се повредят, и как да го направите?

  Най-добрият начин е добавката с култури от живи бактерии. От Diet – Food са разработили пробиотици с висока концентрация на бактериални щамове, които при редовен прием са в състояние да подобрят функционирането на чревната микрофлора и по този начин да подобрят функционирането на нашето тяло.

  За своята ефективност пробиотиците са обогатени със сертифицирани BIO PREBIOTICS (инулин и баобаб), благодарение на които пробиотичните бактерии са много по-ефективни, тъй като пребиотиците са храна, стимулираща тяхната активност.

  Пробиотик + пребиотик = синбиотик, т.е. перфектната комбинация за червата. Струва си да инвестирате в здравето на червата си, защото пробиотичните бактерии може да са решението на вашите здравословни проблеми.

  Пробиотикът в продукта е 100% веган!

  Това е пробиотик, направен от един щам бактерии L. plantarum - Lp90. В една капсула има над 18 милиарда бактерии от този щам. Когато сравнявате пробиотиците, не забравяйте, че колкото по-висока е концентрацията на бактериите, толкова по-голяма е тяхната ефективност.