Навигация
Кошница

RESISTA FORTE / РЕЗИСТА ФОРТЕ за подсилване на имунитета таблетки за смучене 30 бр.

РЕЗИСТА ФОРТЕ® е комбинация от 5 клинично доказани съставки, които подпомагат и укрепват естествената защитна функция на имунната система.

Действие:

РЕЗИСТА ФОРТЕ® се предлага под формата на таблетка за смучене. По този начин РЕЗИСТА ФОРТЕ® осигурява високи концентрации на Streptococcus salivarius – орален пробиотик, който е част от нормална флора на устната кухина. Той подпомага локалната имунна защита на носа, гърлото и ушите. С таблетката за смучене се осигурява директна колонизация на гърлото с този пробиотичен щам, изключително важен за защитата на входната врата на инфекциите. След прием на таблетката се препоръчва да не се консумират храна и напитки в продължение на поне половин час.

РЕЗИСТА ФОРТЕ® се приема за подпомагане на имунната система преди настъпването на зимния сезон или в случаите, когато имунната система има нужда от допълнителна подкрепа.

Съставв 1 таблетка:

Всяка таблетка за смучене РЕЗИСТА ФОРТЕ® съдържа:

Бета глюкан (екстракт от ферментацията на Saccharomyces cerevisiae) – 250 mg

Витамин D3 – 5 μg (200 IU)

Lactobacillus acidophilus – 2,5х109 CFU

Streptococcus salivarius – 2х109 CFU

Мананови олигозахариди – 25 mg

Помощни вещества: Пълнители - манитол, повидон, ароматизант - лимон, пълнител лимонена киселина, антислепващ агент магнезиев стеарат, подсладител - сукралоза

Начин на употреба:

При възрастни и деца над 12 г. РЕЗИСТА ФОРТЕ® се приема по 2 таблетки дневно. При деца над 5 годишна възраст РЕЗИСТА ФОРТЕ® се приема по 1 таблетка дневно.

Специални указания:

Хранителна добавка. Не е заместител на разнообразното хранене. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Да се съхранява при температура под 25°С. Използвайте преди изтичане на срока на годност.

Опаковка: 30 таблетки.

Производител: Неофарм България ЕООД, по лиценз на Neopharm.