Навигация
Кошница

Nature's Way Самбукус Sleep + Immune 30 желирани таблетки

Nature’s Way Sambucus Sleep + Immune са вкусни желирани таблетки с черен бъз. Представляват отличен източник на витамин С и цинк в подкрепа на имунитета и мелатонин, улесняващ заспиването и допринасящ за спокоен сън. Съдържат комбинация от мелатонин, екстракти от маточина и пасифлора плюс L-теанин.

 

Състав (в 2 желирани таблетки):

L-теанин (Suntheanine®): 100 мг           

Черен бъз (Sambucus nigra L.) екстракт, стандартизиран до BioActives® от 3200 mg висококачествени култивирани плодове: 50 мг           

Екстракт от маточина (листа): 10 мг    

Екстракт от пасифлора (цвят и листа): 10 мг   

Мелатонин: 3 мг           

Други съставки: органична тръстикова захар, органичен сироп тапиока, пречистена вода, естествени ароматизанти, лимонена киселина, натриев цитрат, кокосово масло, карнаубски восък

Не съдържа: изкуствени оцветители, млечни продукти, яйца, желатин, глутен, фъстъци, соя, пшеница, дрожди

 

Хранителни стойности:

Калории: 25     

Въглехидрати: 6 г         

Захари: 4 г        

Витамин С (аскорбинова киселина): 50 мг

Цинк (цинк цитрат): 7.5 мг       

Натрий: 15 мг  

 

Препоръчителна дозировка:

Сдъвквайте по 2 желирани таблетки Nature’s Way Sambucus Sleep + Immune от 30 до 60 минути преди лягане.

 

Опаковка: 30 желирани таблетки

 

Забележка:

Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Продуктът не е предназначен за деца. Не използвайте, ако сте на възраст под 18 години, както и при бременност, опити за забременяване, кърмене, прием на лекарства, включително за депресия, диабет, епилепсия, нарушения на кръвосъсирването или заболявания на имунната или ендокринната система, освен ако продуктът не е предписан от лекар.

Избягвайте да приемате с алкохол или други вещества, които могат да причинят сънливост. Не приемайте мелатонин по време на шофиране или работа с машини.

Продуктът не е предназначен за постоянна употреба.

Пазете на недостъпно за деца място. Съхранявайте на стайна температура. Избягвайте излагането на директна слънчева светлина.