Навигация
Кошница

Nature's Way шийтаке и майтаке за енергия и имунитет 60 капсули х 250 мг

NATURE'S WAY SHIITAKE MAITAKE е адаптоген и имуностимулант с високо съдържание на бета глюкани. Вземи го тук изгодно сега!

НЕЙЧЪРС УЕЙ шийтаке и майтаке е хранителна добавка, която спомага за нормалната работа на сърдечната и имунната системи. Формулирана е с изключително високо ниво на бета глюкани – полизахариди с важна роля в поддържането на нормално здравословно състояние. Продуктът действа тонизиращо и стимулира имунния отговор. Има изразени адаптогенни функции и помага за поддържане и възвръщане на нормалните функции на органите и системите в човешкото тяло.

Съставът на добавката е сертифициран като безопасен с Tru-ID – сертификат, гарантиращ отсъствието на фалшиви съставки в храните и натуралните продукти. Съдържа екстракт от гъби шийтаке, стандартизиран до 10% бета глюкан и екстракт гъби от майтаке, стандартизиран до 30% бета глюкан.

 

Състав (в 1 капсула):

  • Майтаке 125 мг (30% / 37,5 мг полизахариди, включително бета глюкан)
  • Шийтаке 125 мг (10% / 12,5 мг полизахариди, включително бета глюкан)

Спомагателни вещества: целулоза, растителна капсула, магнезиев стеарат, силициев диоксид.

Без захар, сол, дрожди, пшеница, царевица, соя, млечни продукти, изкуствени оцветители, аромати, консерванти.

 

Препоръчителна дозировка:

Приемайте по 1 капсула NATURE'S WAY / НЕЙЧЪРС УЕЙ шийтаке и майтаке 1–2 пъти дневно по време на хранене.

 

Опаковка: 60 капсули

 

Забележка: При бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.