Навигация
Кошница

Nature's Way масло от риган за имунна система и храносмилане 60 капсули х 50 мг

NATURE'S WAY масло от риган с изразени имуностимулиращи и антибактериални свойства на страхотна цена, поръчай сега!

НЕЙЧЪРС УЕЙ масло от риган е хранителна добавка, която има принос за нормалното функциониране храносмилателната система (стомаха и червата), както и за работата на нервната система и дихателните пътища. Натурален имуностимулатор с благотворен ефект върху стомашно-чревната и дихателна системи, маслото от риган е сертифицирано с патент True Oregano заради високата концентрация (75-85%) на веществото карвакрол.

Карвакролът има фундаментално значение за множеството полезни ефекти на ригана. Древните гърци са едни от първите цивилизации, възползвали се от лечебните свойства на билката. Именно те откриват от опит, а впоследствие науката потвърждава мощното противовирусно, антибактериално, противогъбично и противопаразитно действие на ригана. Неслучайно се използва за намаляване на болката, потушаване на възпалението и по-бързо справяне с инфекциите.

 

 Характеристики:

  • Натурален състав
  • Помощ за дихателната и стомашно-чревната системи
  • Висококачествен сертифициран екстракт True Oregano
  • 75-85% карвакрол

 

Състав: (в 1 капсула):

Масло от риган (цвят и лист): 50 мг

от което 75-85% карвакрол: 37,5 мг – 42.5 мг

Ленено масло: 25 мг

Съдържа още: соев лецитин, растителна капсула.

Без изкуствени оцветители, аромати, консерванти, царевица, млечни продукти, сол, захар, пшеница, дрожди, ГМО. Подходящо за вегани/вегетарианци.

 

Препоръчителна дозировка:

Приемайте по 1 капсула NATURE'S WAY / НЕЙЧЪРС УЕЙ масло от риган е на ден, за предпочитане по време на хранене.

 

Опаковка: 60 капсули

 

Забележка: При бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба . Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.  Да не се превишава дневната препоръчителна доза.