Навигация
Кошница

Nature\'s Way нони плод 60 капсули х 500 мг

Nature\'s Way нони плод 60 капсули х 500 мг
Nature\'s Way нони плод 60 капсули х 500 мг
  39,77 лв.
  Купи

  NATURE'S WAY нони е здраве от природата, стандартизирано и тествано съгласно най-стриктни научни критерии. Вземи тук изгодно сега!

  НЕЙЧЪРС УЕЙ нони е нутрацевтичен продукт, който допринася за функционирането на имунната и храносмилателната системи и спомага за поддържането на нормални енергийни нива.

  Плодът нони (Morinda citrifolia) се използва като натурален тоник с лечебни свойства вече над 2 хилядолетия по тихоокеанските острови. Там гледат на него като на натурален имуностимулатор за жизненост, тонус и добро настроение.

  Настоящата добавка е стриктно тествана и произведена според стандартите за сертифицирано качество, съдържаща стандартизиран до 3-4% полизахариди екстракт от чисти хавайски източници. Изследванията откриват, че именно в тези сложни вериги от натурални захари се крият ползите за човешкото здраве.

   

  Характеристики:

  • Натурална хранителна добавка
  • Висока биологична активност
  • Вегетариански капсули
  • Произход от Хаваите
  • 3-4% полизахариди

   

  Състав (в 1 капсула):

  Нони (цял плод, eкстракт до 3-4% полизахариди): 500 мг

  Растителна капсула.

  Без изкуствени оцветители, аромати, консерванти, млечни продукти, царевица, глутен, сол, захар, соя, пшеница, мая или ГМО.

   

  Препоръчителна дозировка:

  Приемайте по 1 капсула NATURE'S WAY / НЕЙЧЪРС УЕЙ нони 2-3 пъти дневно с чаша вода по време на хранене.

   

  Опаковка: 60 капсули

   

  Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.