Навигация
Кошница

Nature\'s Way нони плод 60 капсули х 500 мг

NATURE'S WAY нони е здраве от природата, стандартизирано и тествано съгласно най-стриктни научни критерии. Вземи тук изгодно сега!

НЕЙЧЪРС УЕЙ нони е нутрацевтичен продукт, който допринася за функционирането на имунната и храносмилателната системи и спомага за поддържането на нормални енергийни нива.

Плодът нони (Morinda citrifolia) се използва като натурален тоник с лечебни свойства вече над 2 хилядолетия по тихоокеанските острови. Там гледат на него като на натурален имуностимулатор за жизненост, тонус и добро настроение.

Настоящата добавка е стриктно тествана и произведена според стандартите за сертифицирано качество, съдържаща стандартизиран до 3-4% полизахариди екстракт от чисти хавайски източници. Изследванията откриват, че именно в тези сложни вериги от натурални захари се крият ползите за човешкото здраве.

 

Характеристики:

  • Натурална хранителна добавка
  • Висока биологична активност
  • Вегетариански капсули
  • Произход от Хаваите
  • 3-4% полизахариди

 

Състав (в 1 капсула):

Нони (цял плод, eкстракт до 3-4% полизахариди): 500 мг

Растителна капсула.

Без изкуствени оцветители, аромати, консерванти, млечни продукти, царевица, глутен, сол, захар, соя, пшеница, мая или ГМО.

 

Препоръчителна дозировка:

Приемайте по 1 капсула NATURE'S WAY / НЕЙЧЪРС УЕЙ нони 2-3 пъти дневно с чаша вода по време на хранене.

 

Опаковка: 60 капсули

 

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.