Навигация
Кошница

Nature's Way глог плод 100 капсули х 510 мг

Nature's Way глог плод 100 капсули х 510 мг
Очаква доставка
Nature's Way глог плод 100 капсули х 510 мг
  27,99 лв.

  NATURE'S WAY екстракт от глог: грижа за сърце, кръвоносни съдове и нерви на страхотна цена от лицензирана онлайн аптека!

  НЕЙЧЪРС УЕЙ екстракт от плод на глог е висококачествена билкова добавка, която стимулира кръвообращението в кръвоносните съдове и спомага за нормалното функциониране на сърдечно-съдовата и нервната системи.

  Глогът е богат на биофлавоноидни комплекси, които укрепват сърдечния мускул и помагат за подобряване на кръвообращението. Изключително разпространен и добре познаван в Европа, той се използва като сърдечен тоник и за контрол на кръвното налягане и болките при ангина. Глогът във формулата на NATURE'S WAY не е култивиран, а е от диворастящи растения и е тестван и произведен според най-високите стандарти за качество.

   

  Характеристики:

  • Висококачествена билкова добавка
  • Сърдечносъдов тоник
  • Стандартизиран до 510 мг

   

  Състав (в 3 капсули):

  • Глог (плод) 1,53 г
  • Въглехидрати 1 г
  • Енергия: 5 ккал

  Растителна капсула, магнезиев стеарат, силициев диоксид.

  Без изкуствени оцветители, аромати, консерванти, царевица, млечни продукти, глутен, сол, захар, соя, пшеница, мая или ГМО.

   

  Препоръчителна дозировка:

  Приемайте по 3 капсули NATURE'S WAY / НЕЙЧЪРС УЕЙ глог 3 пъти на ден, по възможност с храна. За най-добри резултати, използвайте продължително време.

   

  Опаковка: 100 капсули

   

  Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.  Да не се превишава дневната препоръчителна доза.