Навигация
Кошница

NATURE'S WAY Бял трън х 60 V капсули

Milk Thistle - естествен продукт, подпомагащ функциите на черния дроб и жлъчния мехур. 

Съдържа чист екстракт от семена на бял трън (млечен бодил).

  • Насърчава детоксикационните процеси в черния дроб.
  • Допринася за намаляване на вредата от системния прием на алкохол.
  • Спомага за поддържане нормални нива на холестерола и противодейства на омазняването на черния дроб при диета, богата на вредни мазнини.
  • Допринася за увеличаване производството на жлъчен сок и подпомага състоянието на жлъчния мехур.
  • Подобрява храносмилането и очистването на храносмилателния тракт от токсини.
  • Ако лекуващият специалист позволи, може да се комбинира с основната терапия при хепатит, цироза, стеатоза, фиброза.


Екстрактът от бял трън на Nature’s Way се препоръчва при чернодробни нарушения, системна употреба на алкохол, тютюнопушене, лошо хранене, работа в замърсена среда и др.

Може да се приема с цел профилактика, детоксикация и укрепване на чернодробната функция. Подходящ избор за очистване на организма по време на разтоварващи диети и лечебно гладуване, когато органите на храносмилателната система и ензимните комплекси са натоварени поради едновременното преработване на големи количества токсини.

Медицинското растение бял трън (Silybum marianum) принадлежи към сем. Сложноцветни, чиято терапевтична употреба е добре проучена и документирана. Растението е официално за Европейската (PhEur), Британската (BP) и Американската (USP) Фармакопеи. Семената на млечния бодил съдържат активни вещества като флаволигнани, флавоноиди, липиди, стероли, слузи, захари, амини и сапонини.

Milk Thistle на Nature’s Way е с високо качество качество и оптимална ефикасност. Към екстракта от бял трън в продукта е добавен и благословен трън (пресечка) – билка, отдавна известна с благотворните си ефекти върху черния дроб и жлъчката. Според съвременни клинични проучвания, кницинът в състава на благословения трън благоприятства дейността на черния дроб и стимулира отделянето на жлъчни сокове. Има и силно детоксикиращ ефект, благодарение на който може да се използва и като средство за пречистване на кръвта.

Продукт, произведен според стандартите за добра производствена практика (GMP). Не съдържа ГМО (Non-GMO Project Verified). Съставът му е признат като безопасен с Tru-ID сертификат, удостоверяващ липсата на фалшификати в състава на храни и различни продукти за здраве.   

Съставки:в 1 капс.:Дн. доза:
Бял трън - 
екстракт от семена.
175 mg 525 mg 
Пресечка
(стебло, лист, цвят)
120 mg 360 mg

Растителна капсула, целулоза.

Не съдържа: Изкуствени оцветители, аромати, консерванти, царевица, млечни продукти, глутен, сол, соя, захар, пшеница, мая или ГМО.

Нето тегло: 30.60 g

Хранителна добавка, 60 V-капсули. 

Дозировка и приложение

Дозировка и приложение: По 1 капсула 3  пъти дневно,  за предпочитане с  храна.

Приложение: Допринася за поддържане на нормалната функция на черния дроб, стомаха, жлъчката, храносмилането, пикочната система, кръвоносните съдове и сърцето.  Активният биофлавоноиден комплекс силимарин допринася за защита на клетките от оксидативен стрес.

Забележка: Препоръчва се за хора, употребяващи алкохол, пушачи или такива, изложени на влиянието на замърсена околна среда.  При бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.  Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител

Производител: Nature’s Way products, Inc, USA.

Вносител: Ревита ООД, гр.Пловдив, бул.Източен 48