Навигация
Кошница

NATURE'S WAY Metabolic Advantage x 100 капсули

NATURE'S WAY Metabolic Advantage x 100 капсули
NATURE'S WAY Metabolic Advantage x 100 капсули
  50,70 лв.
  Купи

  Metabolic Advantage™- висококачествен продукт, насърчаващ здравословните функции на щитовидната жлеза и повишаващ енергийните нива в организма.

  Metabolic Advantage™ е хранителна добавка, съчетаваща в себе си богат набор от минерали, аминокиселината L-Tyrosine,  зелен чай и зелено кафе, за да осигури на организма оптимална подкрепа на метаболизма-  за повишаване  нивата на енергия и изгарянето на мазнините, като същевременно насърчава функциите на щитовидната жлеза.

  •  Насърчава метаболизма и в изгарянето на излишните мазнини
  • Повишава енергийните нива
  • Благоприятства здравословното състояние на щитовидната жлеза

  Metabolic Advantage™ осигурява мощна подкрепа за здравословното състояние  и функциониране на  вашата щитовидна жлеза. Изследвания показват, че оптималните нива на йод, B12, аминокиселината L-Tyrosine, минералите, оказват съществени ползи за здрава щитовидна жлеза, повишават метаболизма и насърчават отслабването. Добавените екстракти от зелен чай и зелено кафе, насърчават допълнително изгарянето на мазнините и осигуряват антиоскидантна защита на организма срещу свободните радикали.

  Нека видим кое в съдържанието на Metabolic Advantage™, прави тази хранителна добавка толкова ефективна  подкрепа в грижата за здрава щитовидна жлеза:

  • Л-Тирозин (L-Tyrosine)- Това е аминокиселина, която участва при синтеза на тироидните хормони. Допълнителният прием на тирозин подобрява съня и подпомага организма при умора и лошо настроение, както и насърчава бдителността и функциите на невротрансмитерите. Тирозинът играе ключва роля в производството на мелатонин, допамин и/ или норепинефрин- естествените „хормони на щастието”.
  • Витамин B12– Витамин В12 е друг важен хранителен елемент, който се бори с умората, тъй като благоприятства функциите на централната Психика и мозък по много важен начин: поддържа здравето на нервните клетки (включително невротрансмитерите), защитавайки покритията на нервите, наречени миелинови обвивки на клетката, както и превръщането на хранителните вещества от храната, в използваема енергия за функционирането на мозъка и тялото.
  • Екстракт от зелен чай– Зеленият чай съдържа аминокиселината Л-Теанин (L-Theanine), която стимулира мозъчните вълни, които действат успокояващо на мозъка. Същевременно в зеления чай се съдържа кофеин и хранителни вещества, които насърчават умствената бдителност, на което се дължи неговия двоен ефект- за по-добър фокус от една страна и релаксираща функция, от друга. Освен това действие, зеленият чай насърчава метаболизма и изгарянето на телесните мазнини и отслабването. Това е така, поради съединенията катехини, влизащи в състава на зеления чай. Комбинацията с кофеина, води до синергичен ефект и действие.
  • Eкстракт от зелено кафе– Зеленото кафе съдържа хлорогенна киселина (CGA), която инхибира освобождаването на глюкозата в организма и засилва метаболизма на захарта и мазнините в черния дроб. Този механизъм спомага тялото да изгаря повече мазнини и насърчава неговото отслабване по естествен начин. Кофеинът в зеленото кафе снема умората и повишава енергийните нива в организма.

  Защо е толкова важна  нашата щитовидна жлеза?

  Щитовидната жлеза е орган, част от ендокринната система или хормоналната система. Нейното функциониране е от изключителна важност за общото здравословно състояние на човека. Хормоните, които синтезира са отговорни за метаболизма- или скоростта, с която тялото изгаря калориите и ги преобразува в енергия. Затова е важно да се вземе под внимание винаги състоянието на щитовидната жлеза преди началото на всеки режим за отслабване.

  Двата хормона, които произвежда щитовидната жлеза са: L-тироксин (Т4) и три-йодотиронин (ТЗ)- те регулират метаболитните функции в организма- генерирането на топлина, използването на въглехидратите, протеините и мазнините. При децата хормоните на щитовидната жлеза за отговорни за растежа и развитието.

  Осигурете си мощна подкрепа за оптималното функциониране на щитовидната жлеза, за по-добър метаболизъм и редукция на теглото като изберете Metabolic Advantage™!

  • Ако страдате от нарушена функция на щитовидната жлеза, моля консултирайте се с лекар, преди прием на тази хранителна добавка.
  Съставки:В 1 капс.:Дн. доза:
  Витамин В12
  (цианокобаламин)
  50 mcg

  300 mcg

  Йод (калиев йодид)100 mcg 600 mcg
  Магнезий
  (магнезиев оксид)
  100 mg600 mg
  Цинк (цинков глюконат)3 mg18 mg
  Мед (меден глюконат)150 mcg 900 mcg
  Манган
  (манганов глюконат)
  1.15 mg6.9 mg
  Молибден
  (натриев молибдат)
  50 mcg300 mcg
  Л-Тирозин100 mg600 mg
  Зелен чай
  /Camellia sinensis/ екстракт, стандартизиран до 80% полифеноли (80 mg)
  50 mg300 mg
  Комплекс 
  с множество жлези (сърце, черен дроб)
  35 mg 210 mg
  Зелен кафе (зърна)
  /Coffea Arabica/ екстракт, стандартизиран до 50% хлорогенни киселини (33 mg)
  33 mg198 mg
  Тироид  4 mg24 mg

  Целулоза, желатин, аскорбил палмитат, силициев диоксид, титанов диоксид за цвят.

  Не съдържа: изкуствени аромати, консерванти, глутен,млечни продукти, сол, захар, соя, пшеница, дрожди.

  Хранителна добавка, 100 капсули

  Дозировка и приложение

  Приложение: Тироидна формула, допринасяща за нормалното функциониране на щитовидната жлеза и нормалния метаболизъм.

  Забележка: При бременност и кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

  Дозировка и приложение: По 2 капсули от 1 до 3 пъти дневно.

  Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

  Годност и партида: Маркирани на етикета на опаковката.

  Производител

  Производител: Nature’s Way products, Inc , USA

  Вносител: Ревита ООД, гр. Пловдив, бул. Източен 48