Навигация
Кошница

Nature's Way Kidney Bladder / Кидни Бладър профилактика и терапия на цистити 100 капсули

Kidney Bladder – за профилактика и терапия на цистити, уретрити и пиелонефрити с антимикробно, противовъзпалително, спазмолитично и диуретично действие, облекчаващ състоянието и при бъбречнокаменна болест извън острата фаза.

Отделителната система често е изложена на различни негативни влияния, включително простуда и инфекции, прием на лекарства, злоупотреба с алкохол и неподходяща храна, и др. Тя е най-уязвима през есенно-зимните месеци, когато студът и отслабването на имунитета допринасят за отключване на различни хронични болежки, цистит, простатит, пиелонефрит и др. Намалено уриноотделяне, щипене и болка по време на уриниране, инконтиненция – при много хора тези проблеми са ежедневие.

Сега всички, чието „слабо място” е отделителата система, могат да се възползват от една уникална билкова формула, комбинираща най-ефикасни растителни екстракти в подкрепа на бъбречната дейност и предпазването на отделителната система от заболявания!

Кидни Бладър (Kidney Bladder) е патентована билкова формула, която съдържа екстракти от изпитани билки за подпомагане на бъбреците и пикочните пътища. Тя подпомага прочистването на бъбреците от натрупаните кристали, които тялото не е успяло да изхвърли с урината.

Приемът на Кидни Бладър се препоръчва в следните случаи:

 • рецидивиращи бактериални инфекции на отделителната система – цистит (на пикочния мехур), пиелонефрит (на бъбреците/бъбречното легенче), уретрит (на двата уретера и/или на уретрата), особено при непълно повлияване на състоянието от антимикробни средства;
 • отоци поради забавена диуреза или венозен застой
 • бъбречнокаменна болест (уролитиаза) извън острата фаза на болка и възпаление;
 • недостатъчен прием на вода и предразположеност към болести на отделителната система;
 • отслабен имунитет и/или прием на увреждащи бъбреците медикаменти;
 • артериална хипертония – в тези случаи билковият препарат Кидни Бладър може да бъде полезна добавка към диуретичната терапия, а след консултация със специалист – да се прилага и като тяхна алтернатива.

Кидни Бладър се отличава с изцяло природен фитотерапевтичен състав, поддържащ нормалното състояние на бъбреците, пикочния мехур и пикочопроводите. Всяка капсула съдържа 465 мг патентована смес от лечебни растения с добре установен профилактичен и терапевтичен ефект.

Кидни бладър е произведен според стриктните стандарти за добра производствена практика (GMP). Не съдържа ГМО (Non-GMO Project Verified). Съставът му е признат като безопасен с Tru-ID сертификат, удостоверяващ липсата на фалшификати в храните и натуралните продукти. В състава му не присъстват изкуствени оцветители, изкуствени ароматизатори, царевица, млечни продукти, глутен, консерванти, сол, соя, захар, пшеница, мая. Съдържа чисти екстракти от джинджифил, синя хвойна, бяла ружа, магданоз, мечо грозде, червена калина и хидрастис.

 • Коренът от джиджифил засилва обмяната на веществата, изчиства от токсините и помага да се изхвърлят отлаганията в бъбреците.
 • Синята хвойна е силен диуретик, прилага се при хронично възпаление на бъбреците и пикочния мехур.
 • Коренът от бяла ружа се използва при инфекции на бъбреците и пикочните пътища. Тя притежава силни противовъзпалителни свойства. Облекчава преминаването на камъните от бъбреците през пикочния канал до пикочния мехур. Стимулира диурезата и по този начин потиска седиментацията на соли.
 • Магданозът има диуретично действие,съответно токсините се изхвърлят значително по-бързо от тялото. По този начин бъбреците се прочистват и се намалява риска от образуване на неразтворими соли (камъни).
 • Мечото грозде облекчава болката и подпомага изхвърлянето на песъчинките от пикочните пътища. Основното действие е уроантисептично, но има и слабо диуретично действие.
 • Червената калина подпомага преминаването на камъните в бъбреците, релаксира пикочопроводите и облекчава болката .
 • Хидрастис се използва при инфекции на уриналния тракт, тъй катосъдържа субстанцията берберин, която има антибактериално действие.
  Съставки:в 1 капс.:Дн. доза:
  Билкова смес: 
  Джинджифил (корен), Хвойна синя (плод), Бяла ружа (корен), Магданоз (лист) , Мечо грозде (лист), Червена калина (кора)
  465 mg2790 mg

  Растителна капсула (модифицирана целулоза).

  Не съдържа: изкуствени оцветители, аромати, консерванти, царевица, млечни продукти, глутен, сол, захар, мая, пшеница, соя или ГМО.

  Нето тегло: 58 g

  Хранителна добавка, 100 V-капсули.

  Дозировка и приложение: По 2 капсули 3 пъти дневно за предпочитане с храна.

  Увеличете приема на течности през целия ден.

  Приложение: Уникална формула, която допринася за нормалната функция на бъбреците и пикочния мехур, които са основен фактор за доброто състояние на организма.

  Забележка: Да не се използва при бременност, кърmене или деца под 12 годишна възраст.

  Да не се използва при бъбречни заболявания преди консултация с лекар.

  Продуктът е предназначен за интензивна употреба и не трябва да се приема повече от 14 дни.

  Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

  Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

  Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

  Годност и партида: Маркирани на опаковката.

  Производител: Nature’s Way products, Inc, USA.

Срок на промоцията

Специално предложение
Период на промоциядо 31.03.2024 г. или до изчерпване на количествата