Навигация
Кошница

Nature's Way Chlorofresh / Хлорофил концентрат 90 софтгел капсули

Хлорофреш /Хлорофил концентрат/ 55 mg – естествен продукт за неутрализиране на миризмите на храносмилателния тракт

Концентриран хлорофилен комплекс от първокласни ботанически растения, който спомага за дезодориране на тялото отвътре.

Лош дъх? Неприятна телесна миризма в критичните зони на подмишниците, интимната област и стъпалата? Силна фекална миризма и неудобство от ползване на тоалетна в офиса или на друго обществено място?

Тези проблеми водят до конфузни ситуации и сериозно нарушават качеството на живот. Повечето хора се опитват да се справят с тях с помощта на продуктите за локална употреба, които обаче третират миризмите само повърхностно и следователно – не са достатъчно ефективни. Така е, защото миризмата на тялото идва отвътре и зависи предимно от начина на хранене, приема на медикаменти, хормоналното равновесие и пр. Състоянието на стомашно-чревния тракт също е сериозен фактор по отношение на лошия дъх и миризмата, излъчвана от потта. За разлика от стандартните средства за външна употреба, хлорофилин комплексът, който се приема през устата, очиства и дезодорира тялото отвътре, и елиминира неприятните миризми в дългосрочен план!

Хлорофреш /Хлорофил концентрат/ съдържа хлорофилно- меден комплекс, извлечен от лист на бяла черница. Той е естествен вътрешен дезодорант и детоксикатор, и отлично природно средство за оптимално намаляване на лошите телесни миризми. Има дезодориращ стомашно-чревния тракт ефект и проявява мощни антибактериални, антисептични и детоксикиращи свойства.

Хлорофреш /Хлорофил концентрат/ допринася за:

  • премахване на лошия дъх при халитоза и възпалителни процеси в устната кухина;
  • елиминиране на натрупаните токсини и оптимизиране на изхождането при запек;
  • значително неутрализиране мириса на урината и изпражненията;
  • неутрализиране на неприятната вагинална миризма, резултат от изпотяване, запарващо бельо, агресивни измиващи средства, дисбиоза (нарушено микробно вагинално равновесие) и др.
  • значително намаляване на неприятните миризми у пациенти, претърпели колостомия, илеостомия или страдащи от анална инконтиненция;
  • изхвърлянето на различни отрови от тялото, включително токсични метали и др.

Хлорофилът като вътрешен дезодорант и детоксикатор е добре известен в САЩ и много европейски държави. Това му свойство е открито за първи път още в средата на XX век, когато лечебното вещество е използвано за контрол върху миризмата от отворени рани. Заради мощния си дезодориращ ефект, впоследствие хлорофилът е бил прилаган и върху пациенти, нуждаещи се от колостомия, с цел намаляване на фекалната миризма. Седем години по-късно, търсейки ефикасен природен лек срещу анемия, д-р Франклин Хауърд Уескот решава да лекува пациентите си хлорофил. Опитът му се оказал доста успешен, но едновременно с това той установява, че хлорофилът е намалил миризмата на урината при всички пациенти с анемия. Поради тази причина д-р Уескот започва да изучава хлорофила, стигайки до извода, че той би бил много ефективен и срещу различни телесни миризми.

След като провежда множество тестове и изследвания, д-р Франклин Хауърд Уескот заключава, че хлорофилът намалява телесните миризми и лошия дъх наполовина, а в някои случаи – дори изцяло, като това му въздействие продължава до 36 часа след къпане, без да предизвиква каквито и да било нарушения във функциите на тялото. В крайна сметка, д-р Уескот патентова продукти с хлорофил и хлорофилови деривати, най-успешният от които се оказва натриевият меден хлорофилин.

Хлорофилът е наричан „кръвта на растенията”, защото по състав е изключително близък до хемоглобина. Разликата помежду им е в молекулните им структури – централният атом на хемоглобина е желязо, а на хлорофила – магнезий. Хемоглобинът съставлява около 75% от кръвта на човека, възстановява запасите от червени кръвни клетки и повишава енергията. Сходно е и въздействието на хлорофила върху здравето – близката му до тази на хемоглобина структура, го прави ефективно природно лекарство в подкрепа на кръвта и червените кръвни клетки.

Защо хлорофилин, а не хлорофил – каква е разликата? Хлорофилинът е специализиран дериват на естествения хлорофил. По същество става дума за едно и също нещо, с тази разлика, че хлорофилинът е разтворим във вода. Това му позволява много по-лесно да се абсорбира от организма и да бъде далеч по-ефикасен в елиминирането на отблъскващи миризми. Хлорофилинът унищожава телесните миризми, абсорбирайки съединенията, които ги причиняват и извеждайки ги от организма чрез изпражненията.

Съставки:В 1 капс.:Дн. доза:
Хлорофилин (Хлорофилно- меден комплекс от лист на бяла черница)50 mg300 mg
Натрий 5 mg30 mg

Соево масло, желатин, глицерин, жълт пчелен восък, пречистена вода, соев лецитин.

Съдържа: соя.

Не съдържа: изкуствени аромати, оцветители, консерванти, глутен, захар, дрожди, пшеница, царевица, млечни продукти.

Хранителна добавка, 90 софтгел капсули. 

Дозировка и приложение

Приложение: Chlorofresh® е концентриран хлорофилен комплекс от първокласни ботанически растения, които спомагат неутрализирането на миризмите от храносмилателния тракт.

Дозировка: Възрастни: по 2 софтгел капсули 1-2 пъти дневно. При интензивна употреба можете да приемате до 6 капсули дневно. При деца под 18 годишна възраст се консултирайте с лекар преди употреба.

Забележка: намалете дозировката при поява на диария. При бременност и кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: Маркирани на етикета на опаковката.

Производител: Nature’s Way products, Inc, USA.