Навигация
Кошница

Nature's Way CranRx Bioactive Cranberry / Червена боровинка 500 mg 30 капсули

CranRx Червена боровинка е един от най-мощните и най-ефикасни естествени продукти, срещу упорити инфекции на пикочните пътища!

  •  CranRx® Червена боровинка е източник на плодов концентрат, получен от 100% цели плодчета на биоактивна червена боровинка и стандартизиран до проантоцианидини!
  • Ултра мощният екстракт CranRx® е уникален, тъй като при създаването му са използвани всички части на плода, включително сока, месото, кожата и семената! За сравнение, повечето марки използват само изолирани компоненти от плода, което отслабва ефикасността на продукта.
  • 1 капсула CranRx® Червена боровинка е източник на 500 мг стандартизиран екстракт, получен от 25 000 mg пресни боровинки!
  • Екстрактът е стандартизиран от уникална разновидност на червената боровинка, която е богат източник на специален тип проантоцианидини от тип А. Проантоцианидините от тип А рядко се срещат в други растения и се отличават с мощна терапевтична активност.
  • Съдържа до 3 пъти повече проантоцианидини в сравнение с други продукти със съдържание на червена боровинка!
  • Ползите от приема на 1 капсула са еквивалентни на ползите от консумацията на 284 гр пресен сок от червена боровинка, но без тръпчивост, захар или калории!
  • Клинично доказано е, че CranRx® спомага за облекчаване на симптомите при проблеми с уринарния тракт. Само 1 капсула на ден, за да се чувстате отново комфортно!


Инфекциите на пикочните пътища са широко разпространени, особено сред жените. В много от случаите срещу уроинфекциите се прилага антибиотична терапия, но големите количества антибиотици унищожават нормалната флора и правят бактериите по-устойчиви. В резултат инфекциите хронифицират, причиняват тежки възпаления и увреждат пикочните пътища.

Главен причинител на уроинфекциите, особено що се отнася до цистита, е бактерията E. Coli (Ешерихия коли), която обитава чревната микрофлора. E. Coli причинява около 85% от инфекциите на пикочните пътища и 90% от случаите на остър пиелонефрит.

Мощните проантоцианидини в CranRx® Червена боровинка възпрепятстват прилепването на бактерията към стените на уринарния тракт, в резултат от което тя не може да причини инфекция.

CranRx® Червена боровинка е част от специалната серия Cran RX на Nature’s Way, USA, в подкрепа на уринарния тракт.

Продукт, свободен от ГМО (Non-GMO Project Verified)!

Съставки:В 1 капс.:Дн. доза:
CranRx® Биоактивна Червена боровинка 100% (плод), (50:1 концентрат), стандартизирана до PACs проантоцианиди.500 mg1000 mg

Растителна капсула, целулоза, магезиев стеарат, силициев двуокис.

Не съдържа: изкуствени оцветители, аромати, консерванти, млечни продукти, царевица, глутен, сол, захар, соя, пшеница, дрожди или ГМО.

Хранителна добавка, 30 V-капсули/ 3 блистера.

Нето тегло: 22 g.

Приложение: CranRx със своята уникална активност на биоактивна червена боровинка допринася за нормалното функциониране на пикочо-половата система.

Забележка: При бременност и кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Дозировка: По 1 капсула дневно с 250ml вода. За интензивна употреба по 1 капсула 2 пъти дневно с 250ml вода.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Nature’s Way products, Inc , USA

Срок на промоцията

Специално предложение
Период на промоциядо 31.07.2024 г. или до изчерпване на количествата