Навигация
Кошница

NATURE'S WAY Clear Thinking х 40 капсули

Clear Thinking на Nature’s Way е естествен, висококачествен продукт допринасящ за нормалното функциониране на мозъчната дейност.

Основни ползи:

  • Спомага за подобряване на паметта и съсредоточаването.
  • Влияе положително върху мисловната дейност, речта и възприятията.
  • Съдейства за увеличаване на работоспособността.
  • Намалява умората и повишава енергията.
  • Подпомага намаляването на стреса и спомага за релаксацията.

Clear Thinking на Nature’s Way съдържа екстракти от бакопа и ашваганда и цитиколин (CDP-холин) спомагащи за по-доброто функциониране на мозъка, повишаване на настроението и добрата памет.

Екстрактът от цяла билка бакопа е станданртизиран до 12% бакозиди и подпомага фокуса и концентрацията, спомага за по-лесното запаметяване на нова информация, допринася за формирането на спомените и оказва положително влияние върху логическото мислене. Бакозидите са стероидни сапонини, които са от съществено значение за нервната система.

Екстрактът от корен и лист от ашваганда Sensoril® е стандартизиран и пречистен чрез патентована технология, благодарение на която са постигнати високи нива на биоактивните компоненти. Sensoril® е създаден от Natreon Inc. – лидер с 20 годишен опит в производството на висококачествени екстракти, извлечени от билки. Екстрактът от корен и лист от ашваганда Sensoril® притежава GRAS статус. Наличието на GRAS статус гарантира безопасността и чистота на екстрактите.

Екстрактът от корен и лист от ашваганда Sensoril® допринася за намаляване на безпокойството, редуциране на стреса, овладяване на депресията, подпомагане на фокуса и паметта, намаляване на умората и повишаване на енергията.

Цитиколин (CDP-холин) е патентован от японската компания Kyowa Hakko Bio Co LTD, като Cognizin®. За разлика от другите цитиколини, Cognizin® не е синтетично създаден, а чрез патентован процес на естествена ферментация. По този начин се гарантира високото качество, чистота и безопасността му. Клинични изследвания поведени от водещи експерти от Central Research Institute KIRIN потвърждават, че цитиколин (CDP-холин) Cognizin® допринася за подобряване на фокуса, паметта и съсредоточаването, насърчава синтеза на невротрансмитери в мозъка и подобрява настроението.

Двойно-сляпо, плацебо-контролирано проучване, в което участват 100 здрави мъже и жени на възраст между 50 и 85 години за период от 12 седмици констатира значително подобряване на паметта и концентрацията им.

Clear Thinking на Nature’s Way не съдържа изкуствени оцветители, консерванти, царевица, млечни продукти, глутен, соя, пшеница, дрожди.

Съставки:В 1 капс.:Дн. доза:
Бакопа
Екстракт (цяла билка),  станданртизиран до 12% бакозиди (18 mg)
150 mg300 mg
Ашваганда (Sensoril®) Екстракт (корен и лист)125 mg250 mg
Цитиколин (CDP-холин (Cognizin®)125 mg250 mg

Целулоза, растителна капсула, магнезиев стеарат, силициев диоксид.

Не съдържа: изкуствени оцветители, консерванти, царевица, млечни продукти, глутен, соя, пшеница, дрожди.

Хранителна добавка, 40 капсули.  

Дозировка и приложение

Приложение: допринася за нормалното функциониране на мозъчната дейност.

Забележка: да не се използва при бременност или кърмене. Ако страдате от диабет се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Дозировка: За възрастни: по 1 капсула 2 пъти дневно, за предпочитане по време на хранене.

Съхранение: на хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: маркирани на етикета на опаковката.

Производител

Производител: Nature’s Way products, Inc, USA.

Вносител: Ревита ООД, Пловдив, бул. „Източен”48.