Навигация
Кошница

OstroVit Natural Sunflower Honey / Натурален слънчогледов пчелен мед 1000 гр.

OstroVit Natural Sunflower Honey / Натурален слънчогледов пчелен мед 1000 гр.
OstroVit Natural Sunflower Honey / Натурален слънчогледов пчелен мед 1000 гр.
  23,95 лв.
  Купи
  OstroVit / Natural Sunflower Honey e натурален слънчогледов пчелен мед, който съдържа голям брой активни съставки, които допринасят за доброто здраве и настроение.

  Медът е известен със сладкия си вкус и аромат, а цветът му е ярко жълт. Плътната му консистенцията го прави идеален за добавяне към различни ястия. Продуктът е подходящ и за вегани и вегетарианци.

  Медът от слънчогледов цвят принадлежи към групата на медовете с бърза кристализация. Състоянието му на плътна течност се променя в твърдо тяло след около 10 дни. Въпреки това е много лесен за нанасяне, защото не се втвърдява и не се появяват неприятни бучки. Това е естествен процес, който доказва високото качество на продукта.

  С оглед на състава си, който е богат на витамини, минерали, както и микро- и макроелементи, слънчогледовият мед се използва в естествената медицина като многоизмерен агент.

  Положителното влияние на слънчогледовия мед възниква от изобилието от прости захари под формата на глюкоза, фруктоза и други полизахариди, както и етерични масла, органични киселини, флавоноиди, ензими, витамин А, В2, С и РР.


  Ползите от OstroVit / Natural Sunflower Honey биват:

  • Слънчогледовият мед на OstroVit се произвежда единствено в процес на естествено производство на мед и не съдържа добавки или консерванти;
  • Има противовъзпалителни свойства;
  • Намалява кръвното налягане;
  • Стъкленият буркан Ви позволява безопасно да съхранявате продукта;
  • Допринася за понижаване на нивата на холестерол;
  • Има детоксикационно въздействие чрез регулиране на бъбреците;
  • Помага в борбата с кожни заболявания;
  • Чудесен източник на енергия за тялото и ума;


  Начин на употреба: може да го похапвате като добавка към солени и сладки храни, към напитки или да го консумирате директно.