Навигация
Кошница

Natural Factors Витамин K2 + D3 60 капсули

Витамини К2 и D3 на Natural Factors допринасят за правилното усвояване на калций от костите, както и за нормални нива на калций в кръвта и нормалното състояние на костите и зъбите. Комбинирането на витамин D3 и К2 спомага за по-доброто им усвояване, отколкото при индивидуален прием. Продуктът спомага за некалцифициране на кръвоносните съдове (натрупване на калций по стените им). Съдържа биоактивни и силно бионалични форми на D3 и МК-7.

Важният мастноразтворим витамин К2 играе важна роля в защитата на сърцето и мозъка, и в изграждането на здрави кости. Той контролира дейността на калция, насочва го към костите и не му позволява да се натрупва в меките тъкани, например артериите, където той има отрицателен ефект.

Витамин D увеличава абсорбцията на калция и също има важно значение за костите и зъбите. Но вече е категорично доказано, че „слънчевият витамин” е по-добре да се приема не самостоятелно, а заедно с МК-7. Така, благодарение на витамин D, тялото абсорбира отлично калция, а с помощта на витамин МК-7, минералът отива директно към костите и зъбите, без риск от натрупване в кръвоносните съдове!

 

Състав (в 1 капсула):                             

Витамин К2 (като менахинон-7): 120 µg          

Витамин D3 (като холекалциферол): 1000 IU/25 µg

 

Други съставки: средноверижни триглицериди, софтгел капсула (желатин, глицерин, пречистена вода, карамел, титаниев диоксид), жълт пчелен восък, лецитин.

Не съдържа: Изкуствени консерванти, оцветители и подсладители, царевица, млечни продукти, нишесте, пшеница или мая.

 

Препоръчителна дозировка:

За възрастни: Приемайте по 1 капсула Natural Factors витамини D и К дневно.

 

Опаковка: 60 капсули

 

Забележка: При прием на антиколагуланти, бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

 

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!