Навигация
Кошница

NATURAL FACTORS Убиквинол Активен коензим Q10 Kaneka 200 mg х 30 софтгел капс.

NATURAL FACTORS Убиквинол Активен коензим Q10 Kaneka 200 mg х 30 софтгел капс.
Безплатна
Доставка
NATURAL FACTORS Убиквинол Активен коензим Q10 Kaneka 200 mg х 30 софтгел капс.
  109,99 лв.
  Купи

  Убиквинол активен коензим Q10

  Стимулира енергообмена в клетките

  Убиквинол активен коензим Q10 Kaneka™ ефективно стимулира енергообмена в клетките, особено в тъканите с високи енергийни нужди като сърцето.

  АТФ (аденозин три фосфат) е основната енергийна, най-лесно усвоима и универсална форма на клетъчна енергия в човешкото тяло. Активният коензим Q10 участва в синтеза, образуването и усвояването на АТФ, и подпомага снабдяването на всички тъкани и органи с енергия.

  Подпомага сърдечната, бъбречната и чернодробната функции

  Прякото участие на активния коензим Q10 в енергообмена го прави много ценен. Той възстановява енергията и жизнеността на мускулната тъкан, както и на други енергоемки органи – бъбреците, черния дроб, сърцето и мозъка.

  Проучвания показват, че убиквинол осигурява ползи при сърдечна недостатъчност. Той активно участва в оптимизирането на сърдечната функция особено, когато тя е затруднена поради сърдечни заболявания.

  Убиквинол – надеждна подкрепа и при лечение със статини

  Медикаментите, изчерпващи коензим Q10

  Подходящ избор при хора, приемащи лекарства от групата на статините (понижаващи холестерола), чиято употреба води до изчерпване на коензим Q10. Това е и причината за най-честата нежелана реакция от приема на статини – мускулна слабост, болка и дискомфорт. В проучване, се посочва, че добавянето коензим Q10 намалява изявата на тази симптоматика.

  Мощен антиоксидант

  За красива и свежа кожа

  Енергизиращите свойства на продукта не се изчерпват само с изброените до тук ползи, а включват и енергизиращия кожата антиейджинг ефект. Заедно с богатия състав на лененото масло, което добавя също антиоксидантен и най-вече подхранващ ефект върху кожата и косата, комбинацията е много успешна.

  Антиоксидантното действие на убиквинол е полезно както за кожата, така и за всички останали тъкани. Така се елиминират вредни агенти от тялото наречени свободни радикали.

  Убиквинол и органично ленено масло

  Префектна комбинация за здраво сърце

  Освен активния коензим Q10, в състава на продукта влиза и органично ленено масло, източник на омега-3, -6 и -9 мастни киселини.

  Омега-3, -6 и -9 понижават нивата на триглицеридите в кръвта и подобряват еластичността на артериалните стени, която с годините намалява. В допълнение, ненаситените мастни киселини подпомагат хормоналното здраве.

  Коензим Q10 (Убиквинол) на канадската компания е патентован от японската фирма Kaneka, която произвежда най-чистия, висококачествен коензим Q10 в света.

  Коензим Q10 е витаминоподобно вещество с широкоспектърни ползи за човешкото здраве. Неговата биологично активна форма е убиквинола, който се произвежда от човешките клетки. Като един от най-мощните антиоксиданти, убиквинол има жизненоважна роля за сърдечно-съдовата система, мозъчната дейност и неврологичните функции.

  • Подпомага сърдечно-съдовата система.
  • Предотвратява тежкия дефицит на убиквинол, предизвикан от прием на статини и бета-блокери.
  • Поддържа здравословни нива на триглицеридите в кръвта.
  • Елиминира свободните радикали и защитава клетките от оксидативен стрес.
  • Подобрява метаболизма и производството на енергия.
  • Стимулира имунитета.
  • Подпомага мозъчната дейност.

  Продуктът на – Убиквинол активен коензим Q10 Kaneka™ доставя висококачествен убиквинол, патентован от японската компания Kaneka.

  Убиквинолът в продукта е комбиниран с органично ленено масло. То е източник на най-важните ненаситени мастни киселини омега-3, 6 и 9, перфектно допълващи ефектите на коензим Q10 (убиквинол).

  Съставки:В 1 капс.:Дн. доза:
  Активен Коензим Q10 Убиквинол ( Kaneka™Q+), (микроорганизми)200 mg200 mg
  Ленено масло  Органик  /linum usitatissimum/ (семена)340 mg340 mg

  Софтгел капсула (желатин, глицерин, пречистена вода, рожков), жълт пчелен восък, слънчогледов  лецитин (не – ГМО), средноверижни триглицериди (кокосова палма), соев лецитин.

  Не съдържа: изкуствени оцветители, аромати, консерванти, млечни продукти, нишесте, захар, пшеница, глутен, дрожди, соя, царевица, яйца, риба, черупчести, сол, ядки или ГМО.

  Хранителна добавка, 30 софтгел капсули.   

  Дозировка и приложение

  Приложение:  допринася за нормалното функциониране на сърдечно-съдовата система и за защита на клетките от оксидативен стрес.

  Забележка: при бременност, кърмене или прием на лекарства за разреждане на кръвта се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

  Дозировка и приложение: по 1 капсула дневно.

  Съхранение: на хладно и сухо място, недостъпно за деца!

  Годност и партида: маркирани на етикета  на опаковката.

  Производител

  Производител: , Canada

  Вносител: Гео Нутришън ООД, гр.Пловдив, бул.Източен 48