Навигация
Кошница

NATURAL FACTORS RxOmega-3 супер концентрат Рибено масло 1170 mg 60 софтгел капсули

RX Omega-3 Extra Strength (Омега фактор супер концентрат) – естествен продукт при нарушения в дейността на сърдечно-съдовата система

В подкрепа на сърдечно-съдовата система и поддържане нормални нива на триглицеридите. Подходящо в случаите на наднормено тегло и затлъстяване, лошо хранене, намалена физическа активност, честа консумация на алкохол, тютюнопушене и др.

Повече за RX Omega-3 Extra Strength (Омега фактор супер концентрат):

Основните фактори, предизвикващи нарушения в липидната обмяна, са свързани с лошото хранене, застойния начин на живот и високиите ниива на стрес в ежедневието. Нарушенията в мастната обмяна се характеризират с високи нива на липопротеините с ниска плътност и повишени нива на триглицеридите, което създава условия за развитие на сърдечно-съдови заболявания, намален приток на кръв, инсулт и инфаркт.

Лошите хранителни навици, както и някои медицински условия са в основата на високите нива на LDL и триглицеридите. Храните, съдържащи наситени мазнини и трансмазнини са главни виновници за повишения холестерол и високите нива на триглицериди. Рибеното масло, пълноценен източник на ейкозапентаенова и докозахексаенова мастни киселини, е едно от най-ефикасните природни средства за укрепване на сърцето.

RX Omega-3 Extra Strength (Омега фактор супер концентрат) осигурява високи нива на омега-3 полиненаситени мастни киселини, които оказват изключително благоприятно влияние върху сърдечно-съдовата система.

RX Omega-3 Extra Strength допринася за нормализиране на серумните триглицериди и нивата на „лошия” холестерол. Спомага за редуциране на риска от различни нарушения във функционирането на сърдечно-съдовата система и укрепването на сърдечния мускул.

RX Omega-3 Extra Strength допринася за намаляване на риска от сърдечно-съдови инциденти чрез понижаване на триглицеридите и холестерола. Има положителен ефект върху когнитивните способности и мозъчната функция. Спомага за намаляване нивата на хронично възпаление в тялото.


RX Omega-3 Extra Strength подпомага неврологичното здраве и мозъчната функция.

Научете какви ползи за мозъка и нервната система осигуряват Омега-3 продуктите с високо съдържание на EPA & DHA 

RX Omega-3 Extra Strength е източник на силно концентрирана форма на омега-3 мастни киселини, извлечени от безопаен и чист източник. Ултра пречистено рибено масло със защитено фармацевтично ниво, получено от дълбоководни риби. Не съдържа ГМО, тежки метали, пестициди и други замърсители! Без рибен послевкус!

Специалната технология, по която са направени капсулите – Enteripure ™, осигурява бързото освобождаване на рибеното масло в тънките черва и оптималното му усвояване.

1 капсула съдържа 1170 мг омега-3, от които ЕРА – 400 мг и DHA – 200 мг. Благодарение на високото си съдържание на ЕРА (ейкозапентаенова киселина), RX Omega-3 Extra Strength има много добър ефект върху артериите, допринасяйки за намаляване на вредните ефекти от натрупването на плаки. Оказва контрол върху нивата на кръвното налягане.

Съставки:

В 1 капс.:

Дн. доза:

Рибено масло концентрат (аншоа, сардина и/или скумрия) /молекурярно дестилиран, супер пречистен/

1170 mg

5850 mg

съдържащo: Омега 3 мастни киселини, от които:

Ейкозапентаенова киселина (EPА) – 400 mg

Докозахексаенова киселина (DHА) – 200 mg

630 mg

3150 mg

Не съдържа: Глутен, пшеница, млечни продукти, яйца, захар, соя, фъстъци, сол, изкуствени аромати, консерванти или ГМО. Без остатъчен рибен привкус.

Хранителна добавка, 60 софтгел капсули

Нето тегло: 80 g

Дозировка и приложение: По 1 капсула 2 пъти на ден. При ставни проблеми – по 5 капсули на ден. За предпочитане да се приема с храна.

Приложение: Допринася за: нормалното функциониране на мозъчната, сърдечно-съдовата системи и ставите; поддържането на нормалната концентрация на триглицеридите.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: Маркирани на етикета.

Производител: Natural Factors, Canada