Навигация
Кошница

NATURAL FACTORS НЕМ (натурална яйчена мембрана) 500 mg х 60 V капсули

Natural Factors НЕМ Natural Eggshell Membrane облекчава болките и сковаността в ставите при остеоартрит. Съдържа мембрана от яйчена черупка, която е естествен източник на глюкозамин, хондроитин и хиалуронова киселина. НЕМ поддържа производството на колаген тип 2, основният компонент на хрущяла и увеличава производството на гликозаминогликани, сред които и хондроитин сулфат.

Хондроитин сулфатът осигурява устойчивостта и еластичността на хрущялите, сухожилията и ставните връзки. НЕМ съдържа глюкозамин сулфат, стимулиращ клетките, от които е изградена хрущялната тъкан, намираща се в хрущяла и в ставите. Сулфатът е важен хранителен елемент, който поддържа синтеза на гликозаминогликаните в ставите и стимулира клетките, които произвеждат синовиалната течност, необходима за смазването на ставите. НЕМ е източник и на хиалуронова киселина, която поддържа и смазва ставите по естествен начин. Продуктът притежава статут GRAS – Generally Recognized as safe – стандартът за обща безопасност. Клинично доказано облекчава болката и сковаността в ставите в срок от 7 до 10 дни!

За здрави стави! НЕМ клинично доказано облекчава болката и сковаността в ставите за по-малко от 7 – 10 дни. НЕМ подпомага образуването на колаген тип 2 - основният компонент на хрущяла - и съдържа извлечен по естествен път глюкозамин, хиалуронова киселина, хондроитин сулфат, колаген и калций.

Забележки:

Предварително се консултирайте с лекар в случай, че имате алергия към яйца. Консултирайте се с лекар в случай на бременност, кърмене и/или при влошаване на симптомите Ви.

Странични ефекти:

Няма наблюдавани

Дозировка:

1 капсула дневно или както препоръча лекуващия Ви лекар. Консултирайте се с лекар при приемане за по-дълъг период от 8 седмици.

Хранителна добавка.
Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.
Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
Продуктът не е заместител на разнообразното хранене.