Навигация
Кошница

NATURAL FACTORS / НАТУРАЛ ФАКТОРС Витамин C 1000 мг (с удължено освобождаване) и биофлавоноиди х 90 таблетки

Natural Factors Витамин С максимална доза с удължено освобождаване за здравето на твоите тъкани от Моето здраве!

Natural Factors Витамин С 1000 мг (с удължено освобождаване) и биофлавоноиди осигурява постепенно освобождаване на съставките в рамките на 8 часа.

Витамин С е силен антиоксидант, предпазващ клетките от вредното действие на свободните радикали. Допринася за здравето на венците, зъбите и костите.

Цитрусовите биофлавоноиди увеличават абсорбцията на витамин С и заедно допълват и усилват действието си да осигуряват антиоксидантна защита и да подпомагат колагенния синтез и здравината на капилярите.

 

Характеристики:

  • Може да се приема от вегани и вегетарианци
  • Продукт с гарантирана чистота и биологична активност
  • Удължено освобождаване на витамин С и цитрусови биофлавоноиди

 

Състав (в ½ таблетка):                                                             

Витамин С /аскорбинова киселина/: 1000 мг          

Цитрусови биофлавоноиди: 100 мг            

Въглехидратна гума (целулоза),  двуосновен калциев фосфат дихидрат, хесперидин, растителен клас магнезиев стеарат (лубрикант), обвивка (въглехидратна гума [целулоза], глицерин.

Не съдържа: Изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, млечни продукти, захар, пшеница, глутен, мая, соя, яйца, рибни, черупчести и морски продукти, сол, ядки или ГМО

Подходящо за вегани и вегетарианци.

 

Препоръчителна дозировка:

Приемайте по половин таблетка Natural Factors / Натурал Факторс Витамин С 1000 мг (с удължено освобождаване) и биофлавоноиди веднъж дневно.

 

Опаковка:

90 таблетки с удължено освобождаване

 

Забележка:

Продуктът е хранителна добавка. Не използвайте като заместител на пълноценното и разнообразно хранене. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Съхранявайте на сухо и хладно, недостъпно за деца място.