Навигация
Кошница

NATURAL FACTORS / НАТУРАЛ ФАКТОРС Витамин B3 500 мг х 90 таблетки

Natural Factors витамин B3: отличен източник на ниацин в борбата с холестерола на супер цена от Моето здраве!

Natural Factors Витамин B3 500 мг представлява витамин В3, който е от ключово значение за метаболизма на въглехидратите, протеините и мазнините. В тази формула е под формата на ниацин, който спомага за увеличаване на HDL (известен още като „добър“ холестерол) и намаляване нивата на LDL (известен като „лош“ холестерол). Има протективно действие върху сърдечно-съдовата система, допринася за предотвратяване на високи нива на холестерол и атеросклероза. Има положително действия върху нервната система и спомага за високи нива на енергия.

 

Характеристики:

  • Допринася за намаляване на LDL холестерола и повишаване на HDL
  • Спомага за понижаване на нивата на общия холестерол и триглицеридите
  • Има значение за метаболизма на въглехидратите, протеините и мазнините
  • Допринася за здравето на сърдечно-съдовата система

 

Състав (в 1 таблетка):

Витамин В3: (никотинова киселина): 500 мг           

Двуосновен калциев фосфат дихидрат, микрокристална целулоза, хидроксипропил целулоза, Кроскармелоза натрий, стеаринова киселина, растителен клас магнезиев стеарат (лубрикант)

Не съдържа: Изкуствени консерванти, оцветители и подсладители, царевица, млечни продукти, захар, пшеница, глутен, мая, соя, царевица, яйца, риба, черупчести, животински продукти, сол, ядки или ГМО

 

Препоръчителна дозировка:

Приемайте по 1 таблетка Natural Factors / Натурал Факторс Витамин B3 500 мг на ден по време на хранене.

 

Опаковка:

90 таблетки

 

Забележка:

Може да се получи зачервяване на кожата при хора, чувствителни към никотинова киселина. Състоянието е преходно и не е опасно за здравето.

Продуктът е хранителна добавка. Не използвайте като заместител на пълноценното и разнообразно хранене. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Съхранявайте на сухо и хладно, недостъпно за деца място.