Навигация
Кошница

NATURAL FACTORS / НАТУРАЛ ФАКТОРС Витамин B Комплекс Complete B 100 мг х 60 таблетки с удължено освобождаване

Natural Factors Витамин Complete B: пълен набор от В-витамини с постепенно освобождаване за твоето неврално здраве от Моето здраве!

Natural Factors Витамин B Комплекс Complete B 100 мг включва в състава си витамините от група В. Те допринасят за нормалното протичане на обменните процеси в тялото. Участват в метаболизирането на въглехидратите, мазнините и протеините, производството на енергия и червени кръвни телца. Спомагат и за нормалния растеж и развитие. Играят роля в синтеза на вещества в мозъка, които са от значение за доброто настроение и нормалната нервна функция. Спомагат и за здравето на косата, кожата и очите.

Тази формула на Натурал Факторс е с удължено освобождаване и осигурява постоянно освобождаване на В витамините, за да се абсорбират в продължение на целия ден.

Продуктът включва в състава си и липотропните фактори инозитол и холин, подпомагащи нормалната чернодробна функция и абсорбцията на В витамините.

Особено важен е допълнителния прием на В витамини при стрес, недостатъчно добро хранене, прием на алкохол и тютюнопушене.

Natural Factors Витамин B Комплекс Complete B 100 мг е продукт, подходящ и за вегани и вегетарианци. Не съдържа изкуствени оцветители, подсладители и консерванти.

 

Характеристики:

  • Постепенно освобождаване в рамките на 8 часа
  • Допринасят за здравето на нервната система
  • Подпомагат съня
  • Спомагат за правилна мозъчна дейност
  • Допринасят за здравето на кожата, косата и ноктите
  • Спомагат метаболизирането на въглехидратите, протеините и мазнините

 

Състав: (в 1 таблетка):

Витамин В1 (тиамин хидрохлорид): 100 мг        

Витамин В2 (рибофлавин): 100 мг       

Витамин В3 (ниацинамид): 100 мг       

Витамин В6  (пиридоксин хидрохлорид): 100 мг

Пантотенова киселина  (калциев d-пантонтенат): 100 мг

ПАБА (Парааминобензоена киселина): 100 мг       

Фолиева киселина (фолат): 400 мкг     

Биотин: 300 мкг      

Витамин В12 (цианокобаламин): 100 мкг      

Липотропни фактори:

Холин (битартарат): 210 мг                       

Инозитол: 100 мг                           

Двуосновен калциев фосфат дифидрат, микрокристална целулоза, въглехидратна гума [целулоза], обвивка (въглехидратна гума [целулоза], глицерин), растителен клас магнезиев стеарат (лубрикант)

Не съдържа: Изкуствени оцветители, аромати, консерванти, подсладители, млечни продукти, нишесте, пшеница, скорбяла, захар, яйца, царевица, черупчести, ядки или ГМО

Подходящ за вегани/вегетарианци

 

Препоръчителна дозировка:

Приемайте по 1 таблетка Natural Factors / Натурал Факторс Витамин B Комплекс Complete B 100 мг веднъж на ден.

 

Опаковка:

60 таблетки с удължено освобождаване

 

Забележка:

Консултирайте се с лекар преди употреба при бременност, кърмене или прием на сулфонамиди. Продуктът е хранителна добавка. Не използвайте като заместител на пълноценното и разнообразно хранене. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Съхранявайте на недостъпно за деца място.