Навигация
Кошница

NATURAL FACTORS BioSil Коса кожа и нокти 15 ml / 30 дневни дози

NATURAL FACTORS BioSil Коса кожа и нокти 15 ml / 30 дневни дози
Безплатна
Доставка
NATURAL FACTORS BioSil Коса кожа и нокти 15 ml / 30 дневни дози
  81,30 лв.
  Купи

  BioSil™ Коса, кожа и нокти 15 ml – естествена формула, насърчава естествения синтез на колаген.

  Нововъведение в нутрикозметиката – насърчава синтеза на колаген, с отличен ефект върху кожата, косата и ноктите! Съдържа ch-OSA® – патентована съставка, която комбинира силиций (под формата на ортосилициева киселина) и холин. Силицият е минерал, който доказано увеличава продукцията на колаген в тялото и поддържа естествената красота!

  Ето как действа BioSil™ Коса, кожа и нокти:

  BioSil™ е естествен продукт, източник на ch-OSA® (холин-стабилизирана ортосилициева киселина). ch-OSA® въздейства на фибробластите и ги насърчава да произвеждат повече колаген. Подпомага синтеза на кератин и еластин.

  Къде отива ch-OSA® след прием? ch-OSA® се абсорбира лесно в тънките черва. Транспортира се през кръвта към “целевите клетки” – фибробластите в кожата, остеобластите в костите и хондропластите в ставите, където активира ензимите, необходими за производството на колаген;  също към черния дроб, където подпомага производството на пролин – важна аминокиселина, част от структурата на колагена.

  Използвайте BioSil™ при следните състояния:

  • бръчки и фини линии; отпусната кожа; загуба на естествения, свеж тен; излагане на слънчева светлина и повишен риск от фотостареене;
  • мазна кожа, акне;
  • косопад; суха и безжизнена коса; прекомерна употреба на стилизиращи продукти, често боядисване, топлинна обработка с преса и сешоар;
  • крехки, цепещи се нокти;
  • отслабени кости, остеопороза (може да е от огромна полза за жени в предменопауза и менопауза).

  Силицият е абсолютно необходим за здравето на кожата, косата и ноктите, но – внимание – също и на костите и зъбите! До определена възраст организмът разполага с големи количества силициев диоксид и по-ниски количества калций. С годините силицият става все по-малко, при което калцият започва да се отлага в меките тъкани и се стига до калцификация. Без наличието на достатъчно силиций, калцият не изпълнява правилно функциите си и костите и зъбите отслабват. Много проучвания показват, че силицият осигурява страхотни ползи при остеопороза, независимо от нивата на калция в кръвта. Всъщност, без силиций тялото може буквално да се разпадне! Силицият също така възстановява равновесието между калций и магнезия, което влияе положително на хормоналния баланс. Благодарение на хормонорегулиращото си действие и способността си да подобрява костната минерализация, силицият е безценен в превенцията и терапията на остеопороза!

  Има ли странични ефекти BioSil ™? Над 12,5 млн щатски долара са инвестирани за проучвания и разработване на холин-стабилизираната ортосилициева киселина (ch-OSA®) – активното съединение в BioSil. Както безопасността, така и ефикасността на ch-OSA® са потвърдени в строги предклинични и клинични проучвания, проведени от независими изследователски екипи в няколко университета. Много от тези проучвания са публикувани в едни от най-престижните медицински списания.

  Съставки:В 1 капка(0.05 ml):Дн. доза:
  Силиций (като холин стаблизирана ортосилициева киселина) (ch-OSA®)1 mg10 mg

  Холинов хлорид, глицерол, пречистена вода.

  Не съдържа: изкуствени подсладители, оцветители, царевица, млечни продукти, соя, нишесте, пшеница, дрожди, глутен или ГМО.

  Хранителна добавка, 15 ml, 30 дневни дози

  Нето тегло: 15 ml

  Дозировка и приложение

  Приложение: Ортосилициевата киселина /Силиций/ стимулира организма самостоятелно да  образува колаген. Допринася за нормалното състояние на косата, кожата и ноктите.

  Забележка: Да не се прилага върху очи или наранена кожа.  Не използвайте при бременност и кърмене. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

  Дозировка и приложение: За възрастни: По 5 капки 2 пъти дневно (сутрин и вечер) разтворени във ¼ чаша вода или сок.

  Съхранение: На сухо място, недостъпно за деца, при температура 15°-30°C!

  Годност и партида: Маркирани на дъното на опаковката.

  Производител

  Производител: Preferred Nutrition, част от , Canada

  Вносител: Гео Нутришън ООД, гр.Пловдив, бул.Източен 48