Навигация
Кошница

NATURAL FACTORS Ашваганда 300 mg x 60 V капсули

NATURAL FACTORS Ашваганда 300 mg x 60 V капсули
Очаква доставка
NATURAL FACTORS Ашваганда 300 mg x 60 V капсули
  42,77 лв.

  Ашваганда на канадската компания е естествен, висококачествен продукт спомагащ за нормалното състояние на нервната, имунната и сърдечно-съдовата система.

  Основни ползи:

  • Допринася за нормалното функциониране на организма при стресови състояния и психическо напрежение.
  • Спомага за концентрацията и намалява липсата на мотивация за действия.
  • Благоприятства за редуциране на нервното напрежение и безпокойството.
  • Съдейства за по-бързото заспиване и здравословния сън.
  • Влияе положително върху паметта и по-бързото запаметяване на нова информация.
  • Подпомага възстановяването на жизнените сили.
  • Поддържа нормалното функциониране на имунната и сърдечно-съдовата система.

  От векове ашваганда е едно от най-популярните и най-често използвани растения в традиционната индийската медицина наречена Аюрведа. Билката е известна още като индийски жен-шен, отровно цариградско грозде или зимна череша. Оказва благоприятно действие върху психо-емоционалния баланс и допринася за поддържане на кръвната захар и липидните профили в норма.

  Екстрактът от ашваганда не само подпомага нормалното функциониране на организма при стресови ситуации и съдейства за по-лесното заспиване и спокоен и продължителен сън, но и е мощен адаптоген оказваш огромно положително влияние върху имунната система.

  Две капсули дневно от продукта на  съдържат 600 мг екстракт от корен на ашваганда, еквивалентен на 7200 мг сушена билка /Withania somnifera/. Екстрактът е стандартизиран до 5% витанолиди (активни съединения с най -значими фармакологични ползи – притежават терапевтично действие за повишаване на имунитета, намаляване на безпокойството, подобряване на фокуса и паметта и редуциране на възпалителните процеси).

  Екстрактът патентован като KSM-66 е създаден с помощта на уникален процес на екстракция, без употреба на алкохол или други химически разтворители. Ефективността и безопасността на KSM-66 се потвърдени с множество клинични поучавания. Доказано е, че това е най-ефикасният екстракт от ашваганда.

  Ашваганда на  е подходяща за вегетарианци и не съдържа изкуствени подсладители, оцветители, консерванти, захар, пшеница, глутен, царевица, яйца, риба, черупчести, сол, ядки, ГМО.

  Съставки:В 1 капс.:Дн. доза:
  Ашваганда KSM-66 Органик
  Екстракт от корен, стандартизиран до 5% витанолиди (еквивалентен на 7200 mg сушена ашваганда) /Withania somnifera/
  300 mg600 mg

  Растителна капсула (въглехидратна гума, пречистена вода), малтодекстрин органик, Оризова пудра органик /Oryza sativa/, екстракт от оризови трици /Oryza sativa/, гума арабика органик, слънчогледово масло Органик.

  Не съдържа: изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, захар, пшеница, глутен, царевица, яйца, риба, черупчести, сол, ядки, ГМО. Подходящо за вегетарианци.

  Хранителна добавка, 60 V капсули.  

  Дозировка и приложение

  Приложение: адаптоген. Допринася за нормалното състояние на нервната, имунната и сърдечно-съдовата система. Допринася за нормалното функциониране на организма при стресови състояния и психическо напрежение.

  Забележка: при бременност, кърмене, атрофия или рак на простатата се консултирайте с лекар преди употреба. Избягвайте приема на алкохол и седативни лекарства едновременно с приема на ашваганда. Избягвайте работата с машини. Може да предизвика лека сънливост.Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

  Дозировка: по 1 капсула 1-2 пъти дневно.

  Съхранение: на място недостъпно за деца!

  Годност и партида: маркирани на етикета на опаковката.

  Производител

  Производител: , Canada.

  Вносител: Гео Нутришън ООД, гр. Пловдив, бул. "Източен" 48.