Навигация
Кошница

NATASPIN H / НАТАСПИН за разреждане на кръвта 30 капсули

NATASPIN H капсули са предназначени при случаи на циркулаторни нарушения или повишен риск от тромбоза. Продуктът съдържа ензима nattokinase, който влияе положително върху кръвообращението и кръвосъсирването и помага да се намали вероятността от образуване на тромб.

Nattokinase е естествена алтернатива на аспирина и неговите аналози. Противосъсирващите лекарства, използвани за лечение и профилактика на тромбоемболия, често водят до усложнения (особено стомашно-чревно кървене) и могат да бъдат противопоказани поради съпътстващи заболявания.
За разлика от тези лекарства nattokinase не нарушава кръвосъсирването в случай на съдови заболявания или наранявания. Той укрепва способността на тялото да се пребори с тромбите, предпазва от формирането им и стимулира тяхното премахване. Характеризира се с удължено действие и не предизвиква странични ефекти. Негово предимство в сравнение с антикоагулантите е, че е безопасен.

Състав: натокиназа (извлечен от соя чрез ферментация), екстракт от плодове на маслина (Olea europaea) (източник на хидрокситирозол и негови производни), антислепващ агент - микрокристална целулоза, обвивка на капсулата (стабилизатор - хидроксипропипметилцелулоза, оцветител - титанов диоксид), антислепващ агент - силициев диоксид, растителен магнезиев стеарат.

1 капсула (0,46 g) съдържа:

  • Натокиназа - 160 mg (3000 FU);
  • Хидрокситирозол и негови производни - 6 mg.

Начин на употреба:
За възрастни се препоръчва да приемат по 1 капсула веднъж дневно с чаша вода.
Да не се превишава посочената препоръчителна дневна доза.
Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното хранене.
При лица, чувствителни към соя, може да настъпят алергични реакции.
По време на бременност и кърмене е необходимо да се консултирате с лекар или фармацевт преди да приемете хранителната добавка.

Съхранение:
Да се съхранява на сухо място, при температури под 25 ºС.
Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Опаковка: 30 твърди капсули.

Производител: Valentis AG, Швейцария.