Навигация
Кошница

НАЗИК Кидс спрей за нос + Миртол Капсули при синузит и бронхит

Назик кидс е спрей за нос, предназначен за деца между 2 и 6 години. Той е предпочитано средство за отпушване на нос и при хрема, което в допълнение подпомага зарастването на ранички по носната лигавица и зоните около нея. Може да се използва за облекчаване на вазомоторен ринит и за лечение на затруднено дишане през носа след хирургични операции.


Опаковка: 10 мл

 

кратка характеристика на продукта

листовка


Миртол капсули съдържат специална смес от пречистени етерични масла от евкалипт, сладък портокал, мирта и лимон, които се използват за симптоматично лечение на остри и хронични бронхити и синуити.

Myrtol подпомагат втечняването и отделянето на гъстият бронхиален секрет, като по този начин се улеснява пречистването на дихателните пътища.  Активните му съставки притежават проучено антиинфекциозно, имуномодулиращо, спазмолитично и съдоразширяващо действие. Всичките тези ефекти имат значение за цялостната терапевтична ефикасност на Myrtol.


Състав:

120 мг дестилат от смес от пречистени етерични масла от евкалипт, сладък портокал, мирта и лимон (66:32:1:1)

Помощни вещества: триглицериди, средно-верижни, желатин, глицерол, сорбитол, течен (некристализиращ), солна киселина (13%), хипромелоза ацетат сукцинат, триетил цитрат, натриев лаурил сулфат, талк, декстрин, амониев глициризат.


Начин на употреба:

  • Възрастни и деца над 10 години приемат при остри възпаления по 2 капсули 4-5 пъти дневно; при хронични заболявания се приемат по 2 капсули 3 пъти на ден - тази дозировка се препоръчва и за поддържаща терапия.

В случаи на хроничен бронхит, приемайте по 2 капсули Миртол допълнително вечер преди лягане.

  • Деца от 4 до 10 години приемат половината от дозата за възрастни - 1 капсула 4-5 пъти дневно при остри заболявания и по 1 капсула 3 пъти дневно при хронични заболявания.

Капсулите Myrtol се приемат ½ час преди хранене с голямо количество хладна течност. За по-добър сън последната доза да се взема преди лягане.


Опаковка: 20 капсули

 

кратка характеристика на продукта

листовка