Навигация
Кошница

NANO D3 / Нано D3 Фемили 50 мл

НАНО D3 ФЕМИЛИ е хранителна добавка с подсладител, съдържаща Витамин D, който допринася за поддържа­нето на нормална концентра­ция на калций в кръвта, нормал­ното усвояване / използване на калций и фосфор, нормалното състояние на костите и зъби­те, както и за нормалната функ­ция на мускулите и имунната система. Витамин D участва в процеса на делене на клетките. Витамин D е необходим за нор­малния растеж и развитие на костите при децата.

Активни съставки: вода, емулгатор: полиоксиетилен сорбитан моноолеат; сгъстител: глицерол; средноверижни триглицериди, антиоксидант: естери на мастни киселини на аскорбинова киселина; холекалциферол (витамин D), овкусители, регулатор на киселинността: лимонена киселина; консерванти: калиев сорбат; L-Аргинин, изкуствен подсладител: сукралоза.

Не съдържа алергени.

Указания за употреба: По едно (1) впръскване под езика на ден.

Противопоказания: Да не се упо­требява от деца под 3-годишна възраст, бременни или кърмещи жени. Да не се употребява при свръхчувствителност към някоя от съставките.

Предупреждения: Хранителна добавка, да не се използва като заместител на разнообразното хранене и здравословния начин на живот. Да не се превишава препоръчаната дневна доза. Да се съхранява на място недо­стъпно за малки деца. Да се съхранява на сухо, проветриво място, в оригиналната опаковка. Да не се използва след изтичане срока на трайност.

Условия за съхранение: Да се съхранява в оригиналната опа­ковка на хладно и сухо място, далеч от светлина, влага и пре­ки източници на топлина при температура под 25 градуса.

Нетно количество: 50 мл.

Производител: Labomar S.p.a., Via N. Sauro, 35/I - 31036 Istrana (TV), Italy

Произведено за: „Натурфарма България“ ЕООД гр. София, ул. Янко Софийски 21, тел: +35929633359


Потребителите търсят още: витамин д, витамин де, vitamin d, витамин d