Навигация
Кошница

Нано D3 Фемили спрей с витамин D 50 мл

Нано D3 Фемили e НОВОТО решение за редовен прием на витамин D под формата на спрей със специална клинично изпитана наноемулсия, която започва да се усвоява още в устната кухина и е над 2 пъти по-ефикасна в сравнение с традиционните форми.

Витамин D допринася за поддържа­нето на нормална концентра­ция на калций в кръвта, нормал­ното усвояване на калций и фосфор, нормалното състояние на костите и зъби­те, както и за нормалната функ­ция на мускулите и имунната система.

Витамин D участва в процеса на делене на клетките. Витамин D е необходим за нор­малния растеж и развитие на костите при децата.


Нано D3 Фемили:

  • Е клинично изпитана наноемулсия*, която започва да се усвоява още в устната кухина.
  • Осигурява над 2 пъти по-високи нива на витамин D в сравнение с традиционната форма на желатинови капсули.
  • Стига за цели 250 впръсквания.
  • Е подходящ за деца и възрастни.
  • Има страхотен аромат на мента и цитрус и е лесен за прилагане.


Състав:

Вода, емулгатор: полиоксиетилен сорбитан моноолеат; сгъстител: глицерол; средноверижни триглицериди, антиоксидант: естери на мастни киселини на аскорбинова киселина; холекалциферол (витамин D), овкусители, регулатор на киселинността: лимонена киселина; консерванти: калиев сорбат; L-Аргинин, изкуствен подсладител: сукралоза.

Не съдържа алергени.


Препоръчителна дозировка:

Прилагайте по едно (1) впръскване Нано D3 фемили витамин D спрей под езика на ден.


Опаковка: 50 мл


Противопоказания: Да не се упо­требява от деца под 3-годишна възраст, бременни или кърмещи жени. Да не се употребява при свръхчувствителност към някоя от съставките.

Предупреждения: Хранителна добавка, да не се използва като заместител на разнообразното хранене и здравословния начин на живот. Да не се превишава препоръчаната дневна доза.  Да не се използва след изтичане срока на годност. Да се съхранява на място недо­стъпно за малки деца. Да се съхранява на сухо, проветриво място, в оригиналната опаковка.

Условия за съхранение: Да се съхранява в оригиналната опа­ковка на хладно и сухо място, далеч от светлина, влага и пре­ки източници на топлина при температура под 25 градуса.

Производител: Labomar S.p.a., Via N. Sauro, 35/I - 31036 Istrana (TV), Italy

Произведено за: „Натурфарма България“ ЕООД гр. София, ул. Янко Софийски 21, тел: +35929633359


* Satia, M. C., Mukim, A. G., Tibrewala, K. D., & Bhavsar, M. S. (2015). A randomized two way cross over study for comparison of absorption of vitamin D3 buccal spray and soft gelatin capsule formulation in healthy subjects and in patients with intestinal malabsorption. Nutrition Journal, 14(1), 114.


Потребителите търсят още: витамин д, витамин де, vitamin d, витамин d, вит д спрей