Навигация
Кошница

My Elements BEAUTIN течен COLLAGEN с вкус на ягода 500 мл

My Elements BEAUTIN течен COLLAGEN с вкус на ягода 500 мл
Безплатна
Доставка
Очаква доставка
My Elements BEAUTIN течен COLLAGEN с вкус на ягода 500 мл
  74,47 лв.

  Колагенова напитка с хиалуронова киселина и магнезий с вкус на ягода.

  Beautin collagen Magnesium на Myelements е комплекс за красота, представляващ течна колагенова напитка, подсилен с хиалуронова киселина. Beautin collagen съдържа допълнително витамините А, В комплекс, С и цинк. Колагенът е отговорен за поддържане правилните нива на влажност на кожата, здравината и еластичността на епидермиса. С времето нишките на колагена губят еластичността си, и като резултат кожата става отпусната и се появяват следи от стареене, като тънки линии и бръчки.

  Приемът на хидролизирания колаген на Myelements е полезен за Вашия организъм в много аспекти:

  • подобрява външния вид на кожата;
  • подобрява състоянието на косата и ноктите;
  • подсилва кожата и я прави красива отвътре;
  • заздравява съединителната тъкан допринася в борбата със свободните радикали;
  • допринася за намаляване на чувството на умора и мускулни крампи;
  • предоставя висококачествен колаген, получен от риби като чист натурален източник за възможно най-добро оползотворяване от организма;
  • допринася за нормалната функция на мускулите и костите

  съдържа колаген Peptan във вид на пептиди за повишена абсорбци.

  Beautin collagen Magnesium съдържа колаген от рибата Тилапия, която разполага с най-големия обем на определени аминокиселини, в сравнение с колагена от други видове. Това не е случайно. Доказано е, че колагенът от риба представлява чист природен източник на колаген, който се усвоява по-лесно от човешкия организъм. Допълнително Beautin collagen съдържа хидролизиран колаген PeptanTM, който вече е разграден до най-подходящия за усвояване от човешкия организъм размер, за по-добро и по-ефективно оползотворяване. Хиалуроновата киселина действа като "филър" на кожата, а витамините в продукта подсилват още повече действието на колагена:

  Витамин С притежава антиоксидантни свойства срещу свободните радикали и допринася за естественото образуване на колаген за нормалното функциониране на хрущялите, венците, кожата и кръвоносните съдове.

  • Витамин А запазва естественото състояние на кожата.
  • Витамините от групата В и цинкът защитават клетките от оксидативния стрес.

  Тези елементи в комбинация с колагена и хиалуроновата киселина се концентрират в един изключително пълен комплекс за красота, който предоставя едновременно хранително вещество, готово за оползотворяване, и микрохранителни елементи, които подпомагат подсилването на естественото производство на колаген от организма.

  Как да приемате Beautin collagen Magnesium?

  Продуктът представлява хранителна добавка за възрастни и за най-добър ефект следва да се приема вечер преди сън по 1 мерителна чашка от 30 мл. Може да го приемате във вида, в който се предлага, или да го разредите в половин чаша вода.

  Специално за Вас Myelements са създали Beautin collagen Magnesium с два неустоими вкуса: ягода-ванилия, манго-пъпеш.

  Една мерителна чашка (30ml) дневно, за предпочитане вечер преди сън.


  Активна съставка: Биотин /Витамин Б7/, Витамин А / Vitamin A, Витамин Б3 / Vitamin B3, Витамин Ц / Vitamin C, Колаген, Магнезий, Хиалуронова киселина, Цинк

  Подобряване здравето на косата, кожата и ноктите, Подобряване на вида на кожата, Подобряване на здравето, Подсилване на костите, косата, ноктите

  Подобрява и подсилва кожата, ноктите и косата

  С вкус на ЯГОДА

  Не е подходящо за деца


  Производител: MyElements, Финландия