Навигация
Кошница

My Elements BEAUTIN COLLAGEN WITH BIOTIN 30 капсули

My Elements BEAUTIN COLLAGEN WITH BIOTIN 30 капсули
Очаква доставка
My Elements BEAUTIN COLLAGEN WITH BIOTIN 30 капсули
  29,50 лв.

  Подсилва красотата отвътре. Течен хидролизиран колаген, обогатен с хиалуронова киселина, витамин А, В комплекс, С и цинк.

  Beautin collagen на Myelements е комплекс за красота, представляващ течна колагенова напитка, подсилен с хиалуронова киселина. Beautin collagen съдържа допълнително витамините А, В комплекс, С и цинк. Колагенът е отговорен за поддържане правилните нива на влажност на кожата, здравината и еластичността на епидермиса. С времето нишките на колагена губят еластичността си, и като резултат кожата става отпусната и се появяват следи от стареене, като тънки линии и бръчки.

  Приемът на хидролизирания колаген на Myelements е полезен за Вашия организъм в много аспекти:

  • подобрява външния вид на кожата;
  • подобрява състоянието на косата и ноктите;
  • подсилва кожата и я прави красива отвътре;
  • заздравява съединителната тъкан допринася в борбата със свободните радикали.

  Beautin collagen съдържа колаген от рибата Тилапия, която разполага с най-големия обем на определени аминокиселини, в сравнение с колагена от други видове. Това не е случайно. Доказано е, че колагенът от риба представлява чист природен източник на колаген, който се усвоява по-лесно от човешкия организъм. Допълнително Beautin collagen съдържа хидролизиран колаген PeptanTM, който вече е разграден до най-подходящия за усвояване от човешкия организъм размер, за по-добро и по-ефективно оползотворяване. Хиалуроновата киселина действа като "филър" на кожата, а витамините в продукта подсилват още повече действието на колагена:

    • Витамин С притежава антиоксидантни свойства срещу свободните радикали и допринася за естественото образуване на колаген за нормалното функциониране на хрущялите, венците, кожата и кръвоносните съдове.
    • Витамин А запазва естественото състояние на кожата.
     • Витамините от групата В и цинкът защитават клетките от оксидативния стрес.

     Тези елементи в комбинация с колагена и хиалуроновата киселина се концентрират в един изключително пълен комплекс за красота, който предоставя едновременно хранително вещество, готово за оползотворяване, и микрохранителни елементи, които подпомагат подсилването на естественото производство на колаген от организма.

     Как да приемате Beautin collagen? - Продуктът представлява хранителна добавка за възрастни и за най-добър ефект следва да се приема по 1 капсула дневно в продължение на 12 седмици.


     Приема се като хранителна добавка за възрастни, 1 капсула дневно в продължение на 12 седмици.

     АКТИВНА СЪСТАВКА: Колаген

     Подобряване здравето на косата, кожата и ноктите, Подобряване на вида на кожата, Подсилване на костите, косата, ноктите

      Подобрява и подсилва кожата, ноктите и косата


     Не е подходящо за деца


     Производител: MyElements, Финландия