Навигация
Кошница

OstroVit MSM Plus 300 гр. 150 Дози Неовкусен

OstroVit MSM Plus 300 гр. 150 Дози Неовкусен
OstroVit MSM Plus 300 гр. 150 Дози Неовкусен
  27,95 лв.
  Купи
  OstroVit MSM Plus е естествена форма на органична сяра, която се съдържа в тъканите на всички живи организми. Той не се съдържа в храни, които са съхранявани период от време или обработвани по различен начин. OstroVit MSM Plus се свързва с влагата и при дехидратация изчезва с нея.

  Подобно на глюкозамина и хондроитинa, OstroVit MSM Plus осигурява на тялото суров материал, от който то се нуждае. OstroVit MSM Plus e чист, органичен, нетоксичен, неметален елемент, който е широко разпространен в природата. Този елемент е един от най-богатите на сяра.

  Основната функция на OstroVit MSM Plus e да осигурява материал, за да се поддържат здрави различните видове съединителна тъкан като например ставния хрущял. OstroVit MSM Plus контролира констипацията, намалява алергичните реакции, намалява стомашния дискомфорт, контролира възникнала хиперкиселинност, намалява симптомите на махмурлука, има противовъзпалителен ефект.

  Изследвания показват, че OstroVit MSM Plus скоро ще бъде ефективно средство не само в борбата с артрита, но и с други болести, които водят до дегенерация на съединителната тъкан.

  -Подхранване на ставите и хрущялите
  -Един от най-богатите източници на сяра
  -Срещу артрит и проблеми със ставите
  -Премахване на болките в ставите
  -Добавен витамин C

  Начин на употреба:
  Една доза от OstroVit MSM Plus дневно с храната.