Навигация
Кошница

SoftRemover Двуфазен лакочистител без ацетон 100 МЛ

SoftRemover Двуфазен лакочистител без ацетон 100 МЛ
Очаква доставка
SoftRemover Двуфазен лакочистител без ацетон 100 МЛ
  17,07 лв.

  SoftRemover/Софтремувър лакочистител без ацетон е нежна и щадяща ноктите двуфазна формула за идеално отстраняване на всякакво покритие върху нокътя и грижа. С добавени овлажнители и балсам. Защитава нокътя от дехидратация. Стимулира растежа. Не оставя бели петна по нокътната плочка и кутикулите. Подходящ при ноктопластика. Нежна и дълготрайна грижа за кожата на ръцете. Уникална формула, разработена за почистването на лака от лесно чупливи и меки нокти. По естествен начин допълва цялата терапия с продуктите MICRO CELL 2000.

   

  Състав:

  ETHYL ACETATE, ISOPROPYL ALCOHOL, BUTYL ACETATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCERIN, AQUA (WATER), BENZYL BENZOATE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, GERANIOL, LINALOOL

   

  Начин на употреба:

  Може да се използва ежедневно. Да се разклати добре преди употреба до получаването на еднородна смес, пълно свързване на двете компоненти. Разпределете малко количество от разтвора върху козметичен тампон или памук, почистете лака от ноктите с леки масажни движения.

   

  Soft Remover лакочистител без ацетон е лесно запалим, пазете от огън! Пази от деца! Да се избягва контакт с очите! Продуктът е за външна употреба!